• Μετοχές

    Πώς είδαν τα αποτελέσματα της Folli Follie οι αναλυτές

    • NewsRoom
    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος Folli Follie

    Τζώρτζης Κουτσολιούτσος. Folli Follie


    Στα 28,5 ευρώ/μετοχή διατηρεί την τιμή-στόχο για τη μετοχή της Folli Follie η Euroxx, μετά τα αποτελέσματα γ’ τριμήνου που ανακοίνωσε η εταιρεία, δίνοντας ταυτόχρονα σύσταση «overweight».

    Σύμφωνα με τη χρηματιστηριακή, τα αποτελέσματα της εισηγμένης ήταν αξιοπρεπή, αν και υπολείπονταν των εκτιμήσεων της Euroxx Securities σε λειτουργικό επίπεδο.

    Ώθηση στα αποτελέσματα έδωσαν οι καλές επιδόσεις σε επίπεδο κύκλου εργασιών και η αύξηση των περιθωρίων στον τομέα κοσμημάτων/ρολογιών/αξεσουάρ και των εμπορικών καταστημάτων.

    Από το conference call που ακολούθησε την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, η Euroxx υπογραμμίζει ότι η διοίκηση απέφυγε να δώσει σαφές guidance για τις ελεύθερες ταμειακές ροές του 2017 λόγω της δυσκολίας πρόβλεψης των συναλλαγματικών κινήσεων στο τέλος του έτους, την επιβεβαίωση του στόχου του 2018 για τις online δραστηριότητες, καθώς και την δήλωση του κ. Κουτσολιούτσου ότι η διοίκηση δεν είναι ευχαριστημένη για τη γενικότερη υποαπόδοση του brand Juicy στην Ευρώπη και ότι βρίσκεται σε διαδικασία επαναξιολόγησης της συμβολής του εν λόγω brand και της μελλοντικής στρατηγικής.

    Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα της Folli Follie, ο κύκλος εργασιών του ομίλου ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ στο 9μηνο του 2017, κλείνοντας στα 1.040,6 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για αύξηση 8,8% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2016, όταν και άγγιξε τα 956,2 εκατ. ευρώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εντυπωσιακό: Ξεπέρασαν το 1 δισ. ευρώ οι πωλήσεις του ομίλου Folli Follie στο 9μηνο του 2017!



    ΣΧΟΛΙΑ