ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άνοδο σημείωσε η τιμή του αργού την Πέμπτη στην αγορά του Χρηματιστηρίου Εμπορευμάτων της Νέας Υόρκης, μετά τα θετικά νέα από τη Ρωσία.
Η Μόσχα φαίνεται πως δέχτηκε να μειώσει την παραγωγή πετρελαίου, καθώς εξετάζει να συνεργαστεί στο ζήτημα με τη Σαουδική Αραβία και τα άλλα μέλη του ΟΠΕΚ, τα οποία συνεδριάζουν στις αρχές του Δεκεμβρίου. Τα βλέμματα της αγοράς είναι στραμμένα στη σύνοδο των G20 που ξεκινά την Παρασκευή, όπου θα ξεκαθαριστούν οι προθέσεις της Ρωσίας.
Συγκεκριμένα η τιμή του αργού τύπου WTI παραδόσεως Ιανουαρίου ενισχύθηκε κατά 2,3% στα 51,45 δολάρια το βαρέλι.
Στο Λονδίνο, η τιμή του Brent ενισχύθηκε κατά 1,2% στα 59,51 δολάρια το βαρέλι.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάντερ Νόβακ: Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή προκαλεί τη σοβαρότερη ενεργειακή κρίση των τελευταίων 40 ετώ
- ΣτΕ: Ο διαζευγμένος πατέρας έχει δικαίωμα πρόσβασης σε στοιχεία που αφορούν το παιδί του όπως είναι η αγωγή σε Κέντρο Λόγου
- Πηγές υπ. Ανάπτυξης: Υπάρχει συντονισμός για βέλτιστες λύσεις στα θέματα που απασχολούν τους βενζινοπώλες
- Βουλή: Σκληρή σύγκρουση Κυρανάκη με Λυμπερόπουλο – Στο επίκεντρο ηλεκτροκίνηση ταξί και ΕΙΧ με οδηγό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.