ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοινώνει τους νέους Συντελεστές Στάθμισης (Capping Factors) των μετοχών που συμμετέχουν στη σύνθεση των δεικτών της Αγοράς Μετοχών του Χ.Α.
Οι αλλαγές θα ισχύσουν από τη συνεδρίαση της Δευτέρας 18 Δεκεμβρίου 2023.
Διαβάστε επίσης
Citi: Προβλέπει άνοδο στις ευρωπαϊκές μετοχές το 2024
Το «ράλι» στην Τιτάν και το ζήτημα της επιστροφής στην Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκάνδαλο μπάσκετ: 49 αναμετρήσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο του ανακριτή – Η λίστα φτάνει μέχρι τα παιδικά πρωταθλήματα
- Υπουργείο Ανάπτυξης: «Γέφυρες Καινοτομίας» για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις από την Περιφέρεια Αττικής – Οι στόχοι
- Ρωσία: Αμετάβλητα στο 14% τα επιτόκια για δεύτερη φορά
- Χαλκιαδάκης: Έκτακτο μπόνους 300 ευρώ σε 2.080 εργαζομένους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.