ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έναρξη εμπορικής προώθησης του Ο.Ε.Ε με την επωνυμία «EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II)» στην Ελλάδα από την εταιρεία EOS Capital Partners ενέκρινε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Παράλληλα, αποφάσισε την αναστολή της εξαγοράς μεριδίων ΟΣΕΚΑ.
Συγκεκριμένα:
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1013η/14.3.2024 συνεδρίασή του αποφάσισε:
- Την αναστολή της εξαγοράς μεριδίων ΟΣΕΚΑ, την 29η Μαρτίου και την 1η Απριλίου 2024 (Καθολικό Πάσχα) καθώς και την 24η Δεκεμβρίου 2024.
- Την έγκριση της έναρξης εμπορικής προώθησης του Ο.Ε.Ε με την επωνυμία «EOS Hellenic Renaissance Fund II (EHRF II)» στην Ελλάδα από την εταιρεία «EOS Capital Partners Α.Ε.Δ.Ο.Ε.Ε.» (L.E.I:254900APEKYFXG7NZ036), σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 31 του ν. 4209/2013.
Διαβάστε επίσης
ΤτΕ: Διανέμει μέρισμα 0,672 ευρώ για τη χρήση 2023 – Στα €98,7 εκατ. τα καθαρά κέρδη
Mytilineos: Στα €46 αυξάνει την τιμή στόχο η Pantelakis
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ-ΤΕΝΕΡΓ: Θέμα ημερών το deal, ράλι στις μετοχές (upd)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Από τον FIR Αθηνών στον FIR Ιταλίας: Τα «κενά αέρος» στην ευρωπαϊκή αεροναυτιλία – Πώς προχωρά ο εκσυγχρονισμός της ΥΠΑ
- Γιώργος Νίκας: Από τα Wendy’s και το αμερικανικό όνειρο στα καλλυντικά του Μπραντ Πιτ – Μια επιχειρηματική ζωή γεμάτη ανατροπές
- Βάσια Κωσταρά: Τι είναι το παραγαγγλίωμα που αντιμετώπισε
- Αντίστροφη μέτρηση για την έρευνα βυθού του GSI – Τι σημαίνει για τον ΑΔΜΗΕ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.