• Cryptocurrencies

    Βitcoin: Πάνω από τα 49.000 δολάρια – Το μεγαλύτερο άλμα από τον Νοέμβριο

    • Bloomberg


    Το Bitcoin σημείωσε τη μεγαλύτερο άνοδο σε περισσότερο από ένα μήνα, σκαρφαλώνοντας πάνω από τα 49.000 δολάρια για πρώτη φορά σε πέντε ημέρες.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου σε χρηματιστηριακή αξία, κέρδισε νωρίτερα έως και 5% και διαμορφώθηκε στα 49.331 δολάρια, σημειώνοντας την μεγαλύτερη ενδοσυνεδριακή άνοδο από τις 18 Νοεμβρίου. Το token είχε υποχωρήσει περίπου 30% τις τελευταίες πέντε εβδομάδες αφού κατέγραψε νέο ρεκόρ, φτάνοντας σχεδόν στα 69.000 δολάρια, στις αρχές Νοεμβρίου.

    Το Bitcoin μπορεί να έχει υποχωρήσει στον πάτο εν μέσω μιας συνεχώς ανοδικής αγοράς, αντικατοπτρίζοντας την πρόσφατη κορύφωση του αργού πετρελαίου, σύμφωνα με τον Mike McGlone, στρατηγικό αναλυτή εμπορευμάτων της Bloomberg Intelligence. Δείχνοντας αποκλίνουσα τάση, το crypto ήταν το διαφορετικό και σημαντικότερο μακροοικονομικό περιουσιακό στοιχείο που σημείωσε άνοδο στις 20 Δεκεμβρίου, έγραψε.

    «Το (προηγούμενο) κέρδος του future του Bitcoin κατά 2% την ημέρα που ο S&P 500 υποχώρησε σε ποσοστό 1%, σταθεροποιεί το πρόσφατο χαμηλό του κρυπτονομίσματος γύρω στα 45.000 δολάρια ως βασική στήριξη», έγραψε ο McGlone σε ανάλυση του.

    Bitcoin jumped above $49,000 in the biggest one-day increase since November

    Διαβάστε ακόμη:



    ΣΧΟΛΙΑ