• Cryptocurrencies

    Κρυπτονομίσματα: Κέρδη για Bitcoin, Dogecoin και Ether

    • NewsRoom
    Ether, bitcoin, dogecoin

    Ether, bitcoin, dogecoin


    Σε ανοδική τροχιά παραμένει το dogecoin, το αγαπημένο κρυπτονομίσμα του Elon Musk, το οποίο εκτινάχθηκε κατά σχεδόν 30% μετά την ανακοίνωση της εξαγοράς του Twitter από τον δισεκατομμυριούχο επικεφαλής της Tesla.

    Την Δευτέρα σκαρφάλωσε μέχρι και τα 17 σεντς, ενώ νωρίτερα σημείωνε άνοδο 10% και διαπραγματεύονταν στα 0,155 δολάρια.

    Κέρδη καταγράφει και το Bitcoin. Το μεγαλύτερο κρυπτονομίσμα του κόσμου μετά τις πιέσεις που δέχθηκε τη Δευτέρα υποχωρώντας κατά 3,3%, στα 38.223 δολάρια, σήμερα ανακάμπτει. Διαπραγματεύεται και πάλι πάνω από 40.000 δολάρια, σημειώνοντας άνοδο 3,8%.

    Αντίστοιχα, το Ether φλερτάρει με τα 3.000 δολάρια, καταγράφοντας κέρδη 3,88%.

    Ο Musk είχε δηλώσει τον Ιανουάριο μέσω Twitter ότι το Dogecoin θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αγορά προϊόντων της Tesla.

    «Ο Elon υποστήριξε ανοιχτά το Dogecoin και προηγουμένως είχε μιλήσει θετικά για αυτό το κρυπτονόμισμα», δήλωσε ο Teong Hng, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας επενδύσεων κρυπτονομισμάτων Satori Research με έδρα το Χονγκ Κονγκ. Η «αγορά αναμένει ότι μπορεί να ενσωματώσει το Dogecoin ως σύστημα πληρωμών, εξ ου και αυτό το ράλι».

    «Αυτά είναι εικασίες, από όσο γνωρίζω ο Elon δεν έχει μιλήσει για σχέδια ενσωμάτωσης του Dogecoin», δήλωσε από την πλευρά της, η Noelle Acheson, επικεφαλής αγοράς στην Genesis Global Trading. «Αλλά η πιθανότητα, ακόμα κι αν είναι μακρινή, είναι αρκετή για να ενθουσιάσει τους traders», συμπλήρωσε.

    Διαβάστε ακόμη:

    Antoni Trenchev: Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 100.000 δολάρια μέσα σε ένα χρόνο



    ΣΧΟΛΙΑ