• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Ανοδική αντίδραση πάνω από τα 22.000 δολάρια – Κέρδη και για το Ether

    • Bloomberg
    bitcoin και χρυσός

    bitcoin και χρυσός


    Το Bitcoin σημειώνει ράλι εν μέσω μιας ευρείας διάθεσης ανάληψης κινδύνου στις παγκόσμιες αγορές και διαπραγματεύεται πάνω από τα 22.000 δολάρια για πρώτη φορά από τις 8 Ιουνίου, δοκιμάζοντας το ανώτερο όριο του στενού εύρους στο οποίο κινήθηκε τον περασμένο μήνα.

    Το μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα του κόσμου έκανε άλμα έως και 7% και διαπραγματευόταν στα 22.370 δολάρια.

    Το Ether αυξήθηκε έως και 10% και άλλα ψηφιακά νομίσματα όπως το Avalanche και το Polygon καταγράφουν επίσης διψήφια κέρδη.

    Η άνοδος της αγοράς crypto, απηχεί την βελτιωμένη διάθεση στα χρηματιστήρια, με τις μετοχές της Ασίας και της Ευρώπης να βρίσκονται σταθερά σε θετικό έδαφος.

    Η δραματική πτώση των κρυπτονομισμάτων τον Ιούνιο έδωσε τη θέση της στην απότομη αντίδραση, με το Ether να καταγράφει κέρδη 45% αυτό τον μήνα και την τιμή του Polygon να υπερδιπλασιάζεται.

    Ωστόσο, τα σύννεφα παραμένουν πάνω από τον κλάδο, με τον επίμονα υψηλό πληθωρισμό να αναμένεται να οδηγήσει σε νομισματική σύσφιξη σε όλο τον κόσμο και την πτώχευση της εταιρείας κρυπτονομισμάτων Celsius Network Ltd. την περασμένη εβδομάδα να λειτουργεί ως μία νέα υπενθύμιση πιθανής μετάδοσης των προβλημάτων.

    Διαβάστε ακόμη:

    Celsius: Τι σημαίνει η χρεοκοπία της και η επόμενη ημέρα

    Χάνουν τους υποστηρικτές τους τα crypto-Ο Zuckerberg είναι ένας από αυτούς



    ΣΧΟΛΙΑ