Επιπλέον σε 0,71% αύξησε τη short θέση του στον ΑΔΜΗΕ η Qube Technologies σε 0,71% από 0,63% πριν.
Η πρώτη θέση εντοπίστηκε στην μετοχή στις 19 Ιουνίου για το 0,53%.
Η θέση αυτή μειώθηκε σε 0,45% όταν μπήκαν οι νέες μετοχές και στη συνέχεια το fund άρχισε να ανοίγει επιπλέον θέση φτάνοντας χθες στο 0,71%.
Η μετοχή στις 26 Ιουνίου, δηλαδή την περασμένη Παρασκευή έγραψε ιστορικό υψηλό στα 4,90 ευρώ.
Από τα υψηλά της μέχρι το σημερινό χαμηλό μέρας στα 4,57 ευρώ «χάνει» 6,73%. Σημειωτέον, ότι η αύξηση κεφαλαίου είχε γίνει στα 4,05 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs (Oppenheimer): Η άνοδος των μετοχών θα συνεχιστεί το δεύτερο εξάμηνο
- Χρίστος Δήμας: Ανοίγει ο δρόμος για την υπογραφή της σύμβασης και την έναρξη κατασκευής των τριών ανισόπεδων κόμβων στον Σκαραμαγκά
- ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2026: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
- Μεταβαίνει εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά τους εμπρησμούς: «Θα σας βρούμε και θα σας οδηγήσουμε στη Δικαιοσύνη»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.