• Η Βlink πρωτοπορεί και διαμορφώνει τις εξελίξεις

    Η Βlink πρωτοπορεί και διαμορφώνει τις εξελίξεις

    Η Ηλεκτροκίνηση είναι εδώ!

    Ποιο δίκτυο φόρτισης θα επιλέξω για να φορτίσω το όχημά μου!

    • Τάκης Πουρναράκης

    Ο χρήστης του ηλεκτρικού οχήματος, πρέπει να πάρει μια απόφαση: Με ποιον πάροχο υπηρεσίας φόρτισης θα συνεργαστεί…

    Ακόμη κι αν έχεις πρόσβαση σε ιδιωτικό χώρο στάθμευσης με φορτιστή, είναι βέβαιο πως αργά ή γρήγορα θα έρθει η στιγμή που θα χρειαστεί να φορτίσεις το ηλεκτρικό σου όχημα σε άλλο σημείο. Πόσο μάλλον αν δεν έχεις πρόσβαση σε τέτοια υποδομή οπότε είσαι υποχρεωμένος να φορτίζεις πάντοτε σε δημόσια προσβάσιμο φορτιστή. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιλέξεις έναν πάροχο υπηρεσιών φόρτισης για να συνεργάζεσαι. Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα γιατί θα πρέπει να διαλέξεις ανάμεσα σε αρκετές επιλογές. Μια από αυτές είναι η Blink ας δούμε για ποιους λόγους μπορεί να την εμπιστευτεί κανείς.

    ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ

    Η Blink, με παρουσία στην Ελλάδα από το 2019, εγγυάται την αξιοπιστία που έχει εδραιώσει εδώ και δώδεκα χρόνια ο αμερικανικός κολοσσός Blink Charging Co. σε διεθνές επίπεδο. Η αξιοπιστία προέρχεται από την τεράστια τεχνογνωσία που διαθέτει η κορυφαία εταιρεία στον πλανήτη με ιδιόκτητο δίκτυο φορτιστών ηλεκτρικών οχημάτων.

    ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

    Η Blink προσφέρει στον οδηγό ασφάλεια και αξιοπιστία μέσω της εφαρμογής της και της 24ωρης εξυπηρέτησης που παρέχει, 365 μέρες το χρόνο. Ταυτοχρόνως, επιλύονται τυχόν τεχνικά προβλήματα που υποστηρίζονται μέσω απομακρυσμένου ελέγχου λειτουργίας των σταθμών φόρτισης. Αν υπάρχει κάποια δυσκολία στον χειρισμό του λογισμικού του φορτιστή δεν έχεις παρά να ζητήσεις βοήθεια.

    ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ

    Η Βlink πρωτοπορεί και διαμορφώνει τις εξελίξεις καθώς δραστηριοποιείται αποκλειστικά στην παροχή υπηρεσιών στον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

    ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ

    Η Blink με πρωταρχικό στόχο της τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των οδηγών και συνεργατών της, έχει ήδη τοποθετήσει πανελλαδικά πάνω από 290 σημεία φόρτισης καλύπτοντας το μεγαλύτερο οδικό δίκτυο και συνεχίζει να αναπτύσσεται. Βασικός γνώμονας είναι ο οδηγός να μπορεί να φορτίσει το όχημά του εύκολα, γρήγορα και απροβλημάτιστα, τηρώντας το καθημερινό του πρόγραμμα.

    Η Blink προσφέρει στον οδηγό ασφάλεια και αξιοπιστία μέσω της εφαρμογής της

    ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

    Η Blink αναλαμβάνει την εγκατάσταση εξοπλισμού λειτουργία, συντήρηση κι επισκευή των φορτιστών, καθώς και την πλήρη διαχείριση της τιμολόγησης των υπηρεσιών φόρτισης και την υποστήριξη λειτουργίας της εγκατάστασης. Επιπλέον, είναι σε θέση να πραγματοποιεί απομακρυσμένες ενημερώσεις και αναβαθμίσεις στους φορτιστές και να αντιμετωπίζει πιθανές βλάβες.

    ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

    Η φόρτιση ηλεκτρικών οχημάτων συνιστά μια ρυθμιζόμενη υπηρεσία που υπόκειται στον έλεγχο εποπτικών αρχών, καθώς επηρεάζει τη λειτουργία των εθνικών συστημάτων ενέργειας. Η Blink διαθέτει πλατφόρμες διαχείρισης όλων των φορτιστών της, καθώς και των ενεργειακών συστημάτων που τους συνοδεύουν, σε πλήρη συμμόρφωση όχι μόνο με τις τρέχουσες αλλά και με τις μελλοντικές απαιτήσεις των ρυθμιστικών αρχών.

    ΕΓΓΥΗΣΗ BLINK

    Η Blink εγγυάται την ορθή εγκατάσταση και εύρυθμη λειτουργία των σταθμών φόρτισης. Επιπλέον, εξασφαλίζει απομακρυσμένο έλεγχο και εποπτεία τηρώντας τα Ευρωπαϊκά πρωτόκολλα επικοινωνίας.

    ΟΡΑΜΑ BLINK

    Η Blink είναι αφιερωμένη στην επιβράδυνση της κλιματικής αλλαγής μειώνοντας τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου που προκαλούνται από τις μεταφορές. Υποστηρίζει αυτή την αποστολή μέσα από τη δημιουργία υποδομών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στις ΗΠΑ και σε όλο τον κόσμο, προάγοντας την υιοθέτηση των ηλεκτρικών οχημάτων.

    Διαβάστε επίσης:

    Blink App!

    Μπορώ να φορτίζω χωρίς να χάνω χρόνο;

    Πού μπορώ να φορτίσω το ηλεκτρικό μου όχημα;