ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για τη γερμανική έκδοση του GQ φωτογραφήθηκε η Khloe Kardashian. Η διάσημη τηλεπερσόνα, τον τελευταίο καιρό, έχει χάσει πολλά κιλά και η αυτοπεποίθησή της είναι στα ύψη.
Η ίδια έδωσε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram μια ιδέα της φωτογράφηση η οποία είναι εντυπωσιακή. Φορώντας ολόσωμα μαύρα κορμάκια και ψηλές δερμάτινες μπότες η Khloe έδειχνε τα καλογυμνασμένα και αδυνατισμένα πόδια της.
Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Khloe έγραψε: «Πέρασα τόσο ωραία στη φωτογράφηση του γερμανικού GQ. Αισθάνθηκα σαν ροκ σταρ».
Η Khloe ευχαρίστησε και τους συντελεστές του περιοδικού: «Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα περισσότερο από ότι πιστεύω εγώ στον εαυτό μου… Πάντα κάνετε τις καλύτερες φωτογραφήσεις γιατί με κάνετε να νιώθω άνετα μπροστά από την κάμερα».
https://www.instagram.com/p/BNvQZQMh1ZT/?taken-by=khloekardashian
https://www.instagram.com/p/BNvPhCrBOb_/?taken-by=khloekardashian
https://www.instagram.com/p/BNvPDwph8eJ/?taken-by=khloekardashian
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μα τι πόδι! Αναστάτωσε το Λονδίνο η…
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκάθαρο μήνυμα στη Λιβύη πως δεν αποδεχόμαστε ως Ευρώπη κανένα τέτοιο τετελεσμένο
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
- Morgan Stanley και J.P. Morgan για Metlen: Η μεταφορά στο Λονδίνο δίνει ώθηση στη μετοχή
