• LIFE&STYLE

    Η Κιμ Καρντάσιαν στη λίστα με τους «άνδρες της χρονιάς»!

    • NewsRoom

    Φωτογραφία: Facebook/Kimkardashian


    Στο εξώφυλλο της έκδοσης «Άνδρες της Χρονιάς» του περιοδικού GQ βρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις από τους θαυμαστές της, αλλά κυρίως έκπληξη, παρόλο που στη συγκεκριμένη έκδοση έχουν φιγουράρει στο παρελθόν η Ριάνα, η Τζένιφερ Λόπερ, η Τζένιφερ Άνιστον, η Σκάρλετ Γιόχανσον και η Megan Thee Stallion.

    Παράλληλα, η Αμερικανίδα επιχειρηματίας και περσόνα των μέσων ενημέρωσης, ανακηρύχθηκε «Tycoon of the Year» (Μεγιστάνας της χρονιάς) από το ίδιο περιοδικό, μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα της ανδρικής ένδυσης Skims, ενώ πόζαρε με ένα ανδρόγυνο κοστούμι και γραβάτα για το εξώφυλλο.

    Όπως έγραψε στο λογαριασμό της στο Instagram: «Γεια σας! Είμαι ο άνδρας της Χρονιάς στο GQ».

    Στο εξώφυλλο, η Kardashian φορά ένα σκούρο μπλέιζερ, ριγέ πουκάμισο και γραβάτα, τιμώντας έτσι τον αείμνηστο πατέρα της, τον δικηγόρο Robert Kardashian, σύμφωνα με το bnn.network.

    Επιτυχία στην ανδρική μόδα

    Γνωστή για τις επιτυχίες της στη βιομηχανία ομορφιάς και μόδας, η “εισβολή” της Kardashian στην ανδρική μόδα ήταν απόδειξη της επιχειρηματικής της οξυδέρκειας και των καινοτόμων ιδεών της.

    Η εμφάνισή της στο εξώφυλλο του GQ, παραδοσιακά ανδρικού περιοδικού, υπογραμμίζει την επιτυχία της επέκτασης του brand της στην ανδρική αγορά.

    Αυτή η κίνηση όχι μόνο διαφοροποίησε το επιχειρηματικό της χαρτοφυλάκιο, αλλά την καθιέρωσε και ως σημαντικό παίκτη στον κόσμο της ανδρικής μόδας.

    Η επιρροή του αείμνηστου πατέρα της

    Το ενδιαφέρον της για την ανδρική μόδα, ενέπνευσε ο αείμνηστος πατέρας της Κιμ, ένας καλοντυμένος διαπρεπής δικηγόρος.

    Ως παιδί, η Kim ανακάλυψε το πάθος της για την ανδρική μόδα εξερευνώντας την γκαρνταρόμπα του πατέρα της.

    Η φωτογραφία εξωφύλλου του GQ, που τη δείχνει με ανδρικό κοστούμι, είναι ένας φόρος τιμής στην επιρροή του πατέρα της και ένα σημάδι της δέσμευσής της στο νέο της εγχείρημα στην ανδρική μόδα.

    Skims: Εξαπλώνεται η αυτοκρατορία

    Η Skims, που κυκλοφόρησε το 2019, ξεκίνησε ως επωνυμία ρούχων και έκτοτε εξελίχθηκε σε μια αυτοκρατορία μόδας πολλών εκατομμυρίων δολαρίων.

    Η επέκταση στα ανδρικά εσώρουχα σηματοδοτεί μια νέα φάση στην αναπτυξιακή τροχιά της μάρκας, αντανακλώντας τη φιλοδοξία και τον στρατηγικό σχεδιασμό της Kardashian.

    Ο Νικ Μπόσα, αμυντικός στους San Francisco 49ers της National Football League, ποζάρει για τη σειρά Skims (Πηγή: gq.com)

    Καθώς η μάρκα συνεχίζει την ανοδική της πορεία, έχει επίσης ονομαστεί ο επίσημος συνεργάτης εσωρούχων του NBA, εδραιώνοντας περαιτέρω τη θέση της στη βιομηχανία της μόδας.

    Διαβάστε επίσης: 

    Νέες ταινίες στους κινηματογράφους: Όταν ο Κόρε Έντα συναντά τους «Αγώνες Πείνας»

    Πέτρος Κόκκαλης – Δήμητρα Ματσούκα: H γνωριμία, ο μεγάλος έρωτας και το στεφάνι μετά από 7 χρόνια

    Oσκαρ Ερωτικού Κινηματογράφου: «Σαρώνει» η Ελλάδα με 5 υποψηφιότητες



    ΣΧΟΛΙΑ