ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ακύρωση της βίζας του αστέρα του παγκόσμιου τένις Νόβακ Τζόκοβιτς αποσκοπεί στην προστασία των αποτελεσμάτων των θυσιών που έκαναν οι Αυστραλοί κατά τη διάρκεια της πανδημίας της Covid-19, δήλωσε σήμερα ο πρωθυπουργός Σκοτ Μόρισον.
«Οι Αυστραλοί έκαναν πολλές θυσίες κατά τη διάρκεια της πανδημίας αυτής και επιθυμούν δικαίως το αποτέλεσμα των θυσιών τους να προστατευθεί», δηλώνει σε ανακοίνωσή του ο Αυστραλός πρωθυπουργός σχετικά με την υπόθεση Τζόκοβιτς, ο οποίος ήθελε να εισέλθει στην Αυστραλία χωρίς να έχει εμβολιασθεί κατά της Covid-19.
Διαβάστε επίσης:
Νόβακ Τζόκοβιτς: Η Αυστραλία ακύρωσε τη βίζα του για δεύτερη φορά
Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες
Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και έσπασε την καραντίνα του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μετρό Θεσσαλονίκης: Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί κατά την έναρξη της ΔΕΘ
- Συνελήφθη 17χρονος για την αρπαγή βρέφους στα Καμίνια – «Δεν χώνευα τους γύφτους, ήθελα να δείξω πόσο άχρηστοι είναι»
- Λάζαρος Τσαβδαρίδης: Επίσκεψη και ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της Thrace Polyfilms A.B.E.E. στην Ξάνθη
- Μήνυμα Αθήνας στην Άγκυρα: Όταν αεροσκάφη εισέρχονται χωρίς σχέδιο πτήσης στo FIR Αθηνών θα κάνουμε διαδικασία αναγνώρισης
