• sports

    Τσιτσιπάς για Τζόκοβιτς: Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες

    • NewsRoom
    Στέφανος Τσιτσιπάς

    Στέφανος Τσιτσιπάς


    Για την απόφαση του Δικαστηρίου να συμμετάσχει κανονικά ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Australian Open, παρά τις παραβάσεις των κανονισμών, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

    «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες», σχολίασε φανερά ενοχλημένος, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας.

    «Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος», δήλωσε αναφερόμενος στον ίδιο.

    «Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα Grand Slam, φαίνεται, όμως, πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες των κυβερνήσεων. Ένα μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο», είπε προσθέτοντας, ωστόσο, ότι κατά τη γνώμη του ο καθένας έχει δικαίωμα να επιλέγει τι θα κάνει με το σώμα του ακόμα κι αυτό είναι κάτι που ορισμένοι το αντιμετωπίζουν ως ασέβεια προς τους άλλους ανθρώπους.

    «Είναι πολύ σημαντικό το σώμα σου, είναι το μηχάνημά σου, αν νιώθεις ότι δεν είσαι ασφαλής πρέπει να το προστατεύσεις και πρέπει να επιλέγεις με αυτό σαν γνώμονα» είπε.

    Δείτε το βίντεο:

    Σημειώνεται ότι πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Australian Open, με το όνομα του Νόβακ Τζόκοβιτς να βρίσκεται κανονικά στο ταμπλό και να κληρώνεται στον 1ο γύρο με τον συμπατριώτη του Μίομιρ Κετσμάνοβιτς.

    Την ίδια ώρα, όμως, εκκρεμεί η απόφαση του υπουργείου Μετανάστευσης σχετικά με το εάν θα απελαθεί ο Τζόκοβιτς ή όχι. Η απόφαση, σύμφωνα με τα αυστραλιανά Μέσα δεν θα παρθεί ούτε σήμερα, με το «θρίλερ» να συνεχίζεται…

    Από την άλλη, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Μάικλ Ίνερ, Νο82 στην παγκόσμια κατάταξη.

    Διαβάστε επίσης:

    Εμβολιάστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς

    Australian Open: Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση – Παίζει κανονικά ο Novak Djokovic στο Νο.1

    Νόβακ Τζόκοβιτς: Παραδέχτηκε ότι γνώριζε πως είχε κορονοϊό και έσπασε την καραντίνα του



    ΣΧΟΛΙΑ