ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, έστειλε αυστηρό μήνυμα στους πολίτες άνω των 60 ετών που δεν έχουν εμβολιαστεί, τονίζοντας ότι από τη Δευτέρα θα τους επιβάλλεται πρόστιμο.
Πρόσθεσε ότι «δεν έχει νόημα να πούμε σε όσους συμμορφώθηκαν, ότι καλά κάνατε εσείς που συμμορφωθήκατε, αλλά οι άλλοι που δε συμμορφώθηκαν, δε θα έχουν καμία κύρωση. Τότε ακυρώνεται οποιαδήποτε προσπάθεια κάνουμε για να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό».
Σε ό,τι αφορά στα κρούσματα κορωνοϊού στο Δημόσιο, ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες νοσήσεις, αλλά όχι τέτοιες που να δημιουργούν σημαντικές δυσλειτουργίες.
«Μας απασχόλησαν οι νοσήσεις εκπαιδευτικών και γι’ αυτό προχωράμε σε προσλήψεις αναπληρωτών», κατέληξε ο κ. Βορίδης σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ρωσία: Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου στο Κρασνοντάρ έπειτα από ουκρανική επίθεση με drones
- CNN: Ο κορυφαίος στρατηγός του Τραμπ αναζητά «έξοδο» από τον πόλεμο στο Ιράν
- Κουμουνδούρου: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ακατοίκητο κτήριο – Απεγκλωβίστηκε ένα άτομο
- Χαρδαλιάς: Καμία ανεμογεννήτρια σε καμένες και αναδασωτέες περιοχές της Αττικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.