• Διεθνής πολιτική

    Σίλβιο Μπερλουσκόνι: Κοιτώντας προς το Κυρηνάλιο επιδεικνύει την 32χρονη σύντροφό του

    • NewsRoom
    Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μάρτα Φασίνα

    Σίλβιο Μπερλουσκόνι και Μάρτα Φασίνα


    Στον δρόμο προς την ιταλική προεδρία, ο 85χρονος Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσιάζει στα social media την τελευταία του κατάκτηση, που δεν είναι άλλη από την μόλις 32 ετών Μάρτα Φασίνα, βουλευτή του κόμματός του, Forza Italia.

    Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας στοχεύει στην επανεκλογή του στις προεδρικές εκλογές της Ιταλίας, παρά τα αμέτρητα σκάνδαλα, σεξουαλικής και πολιτικής φύσεως του παρελθόντος, αλλά και τα προβλήματα υγείας του.

    Μέσα από τα social media, μάλιστα, δημοσίευσε φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει αγκαλιά με την κατά 53 χρόνια νεότερη σύντροφό του, Μάρτα Φασίνα, με φόντο ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    «Χαρούμενα γενέθλια, Μάρτα», έγραψε στη λεζάντα, στέλνοντας δημοσίως τις ευχές του για τα γενέθλια της αγαπημένης του.

    Πρόκειται για την τελευταία κατάκτηση του Μπερλουσκόνι, μετά τον χωρισμό του το 2020 από την 34χρονη Φραντσέσκα Πασκάλε.

    Οι εν λόγω φωτογραφίες του Σίλβιο Μπερλουσκόνι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης λέγεται ότι είναι μέρος μιας προεδρικής εκστρατείας, στην οποία ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθεί να προσελκύσει βουλευτές με το μέρος του.

    Υπενθυμίζεται πως η Ιταλία θα επιλέξει νέο αρχηγό κράτους στις αρχές του επόμενου έτους και χωρίς να έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημοι υποψήφιοι, ο Μπερλουσκόνι ξεκίνησε τη δική του εκστρατεία σε μια προσπάθεια να ξεπεράσει μια σειρά από σκάνδαλα και να προσπαθήσει να επανέλθει στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας.

    Δείτε τις αναρτήσεις:

    Διαβάστε επίσης:

    Γιατί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επαινεί τον Ντράγκι και τον θέλει στη θέση του μέχρι το τέλος της θητείας του

    Ιταλία: Αθώος ο Μπερλουσκόνι για τα πάρτι μπούνγκα μπούνγκα

    Εξιτήριο για τον 84χρονο πρώην πρωθυπουργό Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι



    ΣΧΟΛΙΑ