ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Amazon Web Services θα επεκτείνει τις δραστηριότητες της σε περισσότερες από 30 μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο και ανακοινώνει πως μεταξύ των χωρών στις οποίες θα εγκαινιάσει «τις 30 νέες Τοπικές Ζώνες» συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα, σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας στο twitter.
Στην ανάρτηση υπογραμμίζεται ακόμη πως οι «Τοπικές Ζώνες στρατηγικά τοποθετημένες σε μεγάλες μητροπολιτικές περιοχές, επιτρέπουν στους τελικούς χρήστες να τρέξουν προγράμματα υψηλών απαιτήσεων χωρίς χρονική καθυστέρηση».
«Θα εγκαινιάσουμε περισσότερες από 30 νέες Τοπικές Ζώνες AWS σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Αυτές οι νέες Τοπικές ζώνες AWS θα είναι διαθέσιμες από το 2022 σε περισσότερες από 21 χώρες, όπως η Αργεντινή, η Αυστραλία, η Αυστρία, το Βέλγιο, η Βραζιλία, ο Καναδάς, η Χιλή, η Κολομβία, η Τσεχία, η Δανία, η Φινλανδία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Ινδία, η Κένυα, η Ολλανδία, η Νορβηγία, οι Φιλιππίνες, η Πολωνία, η Πορτογαλία και η Νότια Αφρική, και θα συνδεθούν με 16 Τοπικές Ζώνες σε όλες τις ΗΠΑ, βοηθώντας σας να εξυπηρετείτε τους τελικούς χρήστες σε όλο τον κόσμο με ακόμη μικρότερη χρονική καθυστέρηση».
Η Amazon Web Services (AWS): είναι η πιο ολοκληρωμένη και ευρέως διαδεδομένη πλατφόρμα cloud στον κόσμο, που προσφέρει περισσότερες από 200 πλήρεις υπηρεσίες από κέντρα δεδομένων παγκοσμίως. Εκατομμύρια πελάτες – συμπεριλαμβανομένων των ταχύτερα αναπτυσσόμενων νεοφυών εταιριών, των μεγαλύτερων επιχειρήσεων και των κορυφαίων κρατικών φορέων – χρησιμοποιούν το AWS για να μειώσουν το κόστος, να γίνουν πιο ευέλικτοι και να καινοτομούν πιο γρήγορα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Στρατηγικής σημασίας επένδυση της ΑΜΑΖΟΝ στην Ελλάδα- Συνάντηση με Μητσοτάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα Υόρκη: Αναστέλλει τη λειτουργία του για τέσσερα χρόνια το ιστορικό ξενοδοχείο The Plaza για εργασίες αποκατάστασης
- Περιφέρεια Αττικής: Αντιπλημμυρικά έργα 250 εκατ. ευρώ – Οι παρεμβάσεις σε ρέματα και οι εκκρεμότητες δεκαετιών
- Γκεοργκίεβα (ΔΝΤ): Προειδοποίηση για κυβερνοεπιθέσεις, απάτες και κινδύνους από μη τραπεζικά ιδρύματα
- Παπαθανάσης: Πάνω από 100 δισ. ευρώ για την ελληνική οικονομία έως το 2034 – Τι αλλάζει στο «Σπίτι μου 3» και τα νέα μέτρα για την ακρίβεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.