ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανία κατέγραψε τις τελευταίες 24 ώρες 52.009 νέα κρούσματα της Covid-19, τον υψηλότερο ημερήσιο απολογισμό από τις 17 Ιουλίου και 115 θανάτους από επιπλοκές της νόσου, σύμφωνα με τα στοιχεία της κυβέρνησης.
Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του κορονοϊού αυξάνεται ραγδαία, με τις μολύνσεις τις τελευταίες επτά ημέρες να αυξάνονται κατά 18% σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Οι θάνατοι δεν αυξάνονται με τέτοιο ταχύ ρυθμό, εντούτοις ο κυλιόμενος μέσος όρος επτά ημερών αυξήθηκε κατά 11%.
Ο υπουργός Υγείας της Βρετανίας Σατζίντ Τζάβιντ αντιστάθηκε χθες στις εκκλήσεις γιατρών για επαναφορά περιοριστικών μέτρων για να τιθασευθεί το αυξανόμενο κύμα μολύνσεων, αλλά προειδοποίησε ότι μέτρα θα επιβληθούν εκ νέου αν δεν προτρέξουν οι ανεμβολίαστοι να εμβολιαστούν ή να λάβουν τις αναμνηστικές δόσεις.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Βρετανία: Φόβοι για 100.000 ημερήσια κρούσματα την ημέρα
Δέλτα+: Αυξάνονται στη Βρετανία οι μολύνσεις από τη νέα μετάλλαξη της παραλλαγής Δέλτα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Philosofish: Νέος οικονομικός διευθυντής ο Θωμάς Χασιώτης
- Αβραμόπουλος: Ζητά την άρση της ασυλίας του για το Qatargate – «Δεν έχω καμία σχέση με παράνομες πράξεις»
- Ολοένα και περισσότεροι δεν νοιάζονται πλέον για την τιμή των καυσίμων και του πετρελαίου θέρμανσης
- Boeing: Αιφνιδιάστηκαν οι επενδυτές από τις αδύναμες προβλέψεις του CEO – Σε πτώση η μετοχή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.