Τα πρόσωπα που ακούγεται ότι βρίσκονται σε συζητήσεις για να συμμετέχουν στη Φάρμα, μεταξύ των οποίων είναι και η Μαρίνα Πατούλη, αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό του ΑΝΤ1.
Όπως είναι ήδη γνωστό, το ριάλιτι του ΑΝΤ1 επιστρέφει για δεύτερη σεζόν, με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη.
Η παραγωγή βρίσκεται σε αναζήτηση για τους νέους παίκτες που θα ενταχθούν στη Φάρμα. Σύμφωνα με το Πρωινό, μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται είναι η πρώην σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, με τον Γιώργο Λιάγκα να σχολιάζει πως είναι κορυφαία επιλογή.
«Οι συζητήσεις γίνονται, το κλίμα είναι θετικό, δεν είναι ολοκληρωμένο», συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Περρής.
Σε συζητήσεις βρίσκονται, επίσης, ο Χρήστος Βολικάκης, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, η Αναστασία Γιούσεφ, η Μιρέλλα Μανιάνι και η Αθανασία Τζουμελέκα.
Παράλληλα, για πρώτη φορά είδαμε και τις νέες εγκαταστάσεις της Φάρμας, η οποία βρίσκεται ακόμα υπό κατασκευή.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Μαρίνα Πατούλη: Είμαι 53 ετών, όχι άλλα δάκρυα (video)
Με ξάφνιασαν οι δηλώσεις του, ήταν μια δυσάρεστη έκπληξη (video)
Μιχάλης Οικονόμου: Παντρεύτηκε τον σύντροφό του, Γιώργο Μακρή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τάκης Γεωργακόπουλος: Ο Έλληνας τραπεζίτης που ανέλαβε το δυσκολότερο turnaround story της Wall Street
- Βαγγέλης Παυλίδης: Μπροστά από Εμπαπέ και Όσιμεν, στα 28 εκατ. ευρώ η αξία του!
- Τριετίες: Ποιοι παίρνουν αυξήσεις το 2027 και ποιοι μένουν πίσω
- Τεχνητή Νοημοσύνη & πρώιμη διάγνωση της νόσου Alzheimer
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.