ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ληστεία σε τράπεζα σε κεντρικό σημείο της Αθήνας, σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης.
Η ληστεία έγινε σε τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως 53, με τους δράστες να φέρουν βαρύ οπλισμό, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Ο ένας από τους δύο δράστες έβγαλε πιστόλι για εκφοβισμό των υπαλλήλων.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες απέσπασαν 13.000 ευρώ και διέφυγαν στα στενά της πόλης. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
Δείτε το βίντεο από το MEGA:
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χατζημανώλη: Η αγαστή συνεργασία με τους φορείς της ναυτιλίας αύξησαν τα πλοία στο Νηολόγιο και η Κύπρος εδραιώνεται σε ναυτιλιακό κέντρο
- Στενά του Ορμούζ: Ευρώπη και Ιαπωνία ενώνουν δυνάμεις για την σταθεροποίηση των αγορών
- Γερουλάνος: Ζητάμε ενημέρωση για τους Patriot στη Σαουδική Αραβία
- Λαγκάρντ (ΕΚΤ): O πόλεμος στη Μέση Ανατολή «θολώνει» τις προοπτικές για την ανάπτυξη και τον πληθωρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.