ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η πορεία των αμερικανικών επενδύσεων αποτέλεσε θέμα της σημερινής συνάντησης του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, ‘Αδωνι Γεωργιάδη, με τον Αμερικανό πρέσβη, Τζέφρι Πάϊατ.
Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Γεωργιάδης ενημερώνει ότι: «Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων @AdonisGeorgiadi συναντήθηκε με τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα @USAmbPyatt. Συζήτησαν την πορεία των αμερικανικών επενδύσεων στην Ελλάδα και τις προοπτικές για περαιτέρω επενδύσεις στη χώρα».
Διαβάστε επίσης
Αγγελική Φράκου: Οι εκτιμήσεις της Clarksons Platou για τον ναυτιλιακό κολοσσό του ομίλου Navios
Γεραπετρίτης: Η κυβέρνηση έχει μια πολύ γεμάτη μεταρρυθμιστική ατζέντα για τη νέα σεζόν
Δημοσκόπηση: Με 12,7 μονάδες μπροστά η ΝΔ – Δίχως κέρδη ο ΣΥΡΙΖΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι 5 Έλληνες που πρωταγωνιστούν στην παγκόσμια αγορά Τεχνητής Νοημοσύνης και η εταιρεία των 25 δισ. που ενδιαφέρει τη Nvidia
- Εκλογές θρίλερ στη Βραζιλία: Ο γιος του Μπολσονάρου προηγείται οριακά του Λούλα
- Σκλαβενίτης – Μασούτης: Πώς μπορείτε να ψωνίσετε φθηνότερα – Εξοικονόμηση έως 20 ευρώ σε καλάθι 31 προϊόντων μέσω του PosoKanei.gov.gr
- Τα πρόβατα των εκατομμυρίων – Τα τολμηρά γλυπτά των Λαλάν σε δημοπρασία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.