ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας ενημέρωσε την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στα Βαρώσια.
Επίσης, όπως γνωστοποιείται από ανάρτηση του Νίκου Δένδια στο Twitter, συνομίλησαν σχετικά με τον Στρατηγικό Διάλογο Ελλάδας-Ηνωμένων Πολιτειών και θέματα αναφορικά με Δυτικά Βαλκάνια, Λιβύη, Συρία, Ινδία και Κίνα.
Ενημέρωσα σήμερα, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, την ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ V.Nuland για τις παράνομες τουρκικές ενέργειες στα Βαρώσια. Επίσης, συνομιλήσαμε για τον Στρατηγικό Διάλογο ???? και για θέματα αναφορικά με Δυτικά Βαλκάνια, Λιβύη, Συρία, Ινδία & Κίνα. pic.twitter.com/CQx4WUY3Lv
— Nikos Dendias (@NikosDendias) July 20, 2021
Διαβάστε επίσης:
Το πρώτο Rafale παραλαμβάνει την Τετάρτη η Ελλάδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η γκρίζα ζώνη της παραϊατρικής: 3 στους 10 ψάχνουν εναλλακτικές θεραπείες – Από τον κβαντικό βιοσυντονισμό στην πλύση εντέρου
- Γιαννακόπουλος και Αγγελόπουλοι στο ίδιο τραπέζι για το μεγάλο σχέδιο της EuroLeague
- Οι «σωματοφύλακες» του Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα που «κλειδώνουν» και τα πρόσωπα από την Κεντροαριστερά
- Premier League: Τα πιο… δύσοσμα γήπεδα και η πρωτιά του «Έμιρεϊτς»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.