• Business

    ΓΕΚ Τέρνα: Δρομολογείται η έναρξη του έργου των 143 εκατ. για την αποκατάσταση των ζημιών από τον Ιανό στη Θεσσαλία

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
    ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Πρωτοπόρος στην αιολική ενέργεια το α΄εξάμηνο - Το Top-5

    Γιώργος Περιστέρης, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή


    Ανοίγει ο δρόμος για την εκκίνηση των έργων αποκατάστασης των ζημιών που υπέστησαν υποδομές και οδικοί άξονες στην Θεσσαλία από την καταιγίδα Ιανός το περασμένο φθινόπωρο με την ψήφιση από τη Βουλή μεθαύριο Πέμπτη σύμβασης ύψους 143 εκατ. ευρώ με ανάδοχο την ΓΕΚ Τέρνα.

    Στον διαγωνισμό που έχει προηγηθεί από το υπουργείο Υποδομών η Τέρνα (θυγατρική του Ομίλου ΓΕΚ Τέρνα) έδωσε έκπτωση 6%, ενώ οι Άβαξ και Intrakat 5%.

    Ειδικότερα το έργο έχει ως στόχο την αποκατάσταση των ζημιών επί οδοστρωμάτων, οδικών υποδομών, γεφυρών και εκτέλεσης συνοδών έργων σήμανσης, προστασίας και ασφάλειας, απορροής όμβριων κ.λπ., που προκλήθηκαν από τις φυσικές καταστροφές από την πορεία του μεσογειακού κυκλώνα Ιανός και τις συνεπακόλουθες πλημμύρες της 18ης και 19ης Σεπτεμβρίου 2020 στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και πιο συγκεκριμένα στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, στους Δήμους Καρδίτσας, Αργιθέας και Μουζακίου.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Εγνατία στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με 1,4 δισ.: Τι σημαίνει η κίνηση ματ του Γιώργου Περιστέρη

    Μητσοτάκης: Θα λύσουμε οριστικά το ζήτημα το απορριμμάτων της Πελοποννήσου

    Γιατί η Hard Rock περιμένει τηλεφώνημα από τον Περιστέρη, ποια τράπεζα λειτουργεί με εμβολιασμένο το 96% των εργαζομένων της, τα εντυπωσιακά εγκαίνια του DECK στην Πάρο και το λαμπρό μυαλό του ΟΠΑΠ



    ΣΧΟΛΙΑ