• Business

    Μύκονος: Άλλαξε χέρια η βίλα Παζαρόπουλου στη Φτελιά έναντι €1,7 εκατ.

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη


    Νέο ιδιοκτήτη έχει από σήμερα το μεσημέρι η βίλα του Σπύρου Παζαρόπουλου στη Φτελιά στη Μύκονο.

    Ο νέος ιδιοκτήτης της πλειοδότησε με 700 χιλιάδες ευρώ πάνω στην τιμή πρώτης προσφοράς και την απέκτησε πληρώνοντας 1,7 εκατομμύρια ευρώ.

    Επισπεύδουσα για τη βίλα του κ. Παζαρόπουλου ήταν η εταιρεία ειδικού σκοπού Polis Dania Designated Activity Company, στην οποία έχουν μεταφερθεί τα δάνεια της Citibank.

    Στο ακίνητο είχαν εγγραφεί προσημειώσεις υποθήκης 1,08 εκατ. ευρώ υπέρ της Citibank Int.P.L.C και 1,7 εκατ ευρώ υπέρ της Kosmocar και με εντολή κατάσχεσης για 9,72 εκατ. ευρώ υπέρ της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικής Διοίκησης.

    Το συγκρότημα με τη βίλα, τους ξενώνες της και την πισίνα βρίσκεται σε οικόπεδο 4,5 στρεμμάτων στην τοποθεσία Φτελιά και έχει απεριόριστη θέα στο Αιγαίο.

    Το ακίνητο είχε κατασκευαστεί από τον Σπύρο Παζαρόπουλο στα τέλη της δεκαετίας του ’90. Όμως από το καλοκαίρι του 2010 ξεκίνησαν τα μεγάλα προβλήματα για τον επιχειρηματία, καθώς η Kosmocar, αντιπρόσωπος των αυτοκινητοβιομηχανιών Audi και VW στην Ελλάδα, διέκοψε τη συνεργασία με την «Σ.Κ. Παζαρόπουλος Εμπορία Αυτοκινήτων Α.Ε.», λόγω των σοβαρών προβλημάτων ρευστότητας που αντιμετώπιζε η εταιρεία του Σπύρου Παζαρόπουλου.

    Διαβάστε επίσης:

    Στο «σφυρί» η βίλα Παζαρόπουλου στη Φτελιά και… δύο φορεσιές Σαρακατσάνας

    Χτυπάει το ηλεκτρονικό «σφυρί» για Κώστα Πεντεδέκα, Σπύρο Παζαρόπουλο και Παρασάγκα ΑΕ

    Γ. Μουρτζούχος – Σπ. Παζαρόπουλος – Λ. K. Παναγάκος – Μ. Γουλανδρής: Bλέπουν τις βίλες τους σε Μύκονο και Εκάλη στο «σφυρί»…



    ΣΧΟΛΙΑ