ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην αλλαγή των ορίων διακύμανσης για τη μετοχή «ΠΡΕΖΤ» της ΓΕΚΕ, για την αυριανή συνεδρίαση, προχώρησε το Χρηματιστήριο Αθηνών, μετά την υποβολή υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης από τους βασικούς μετόχους.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το Χρηματιστήριο Αθηνών για τις ανάγκες της Υποχρεωτικής Δημόσιας Πρότασης για τις μετοχές της εισηγμένης εταιρίας «ΓΕΚΕ Α.Ε.» βάσει της ανακοίνωσης της 10.06.2021, αναπροσαρμόζει το κατώτατο όριο διακύμανσης της μετοχής «ΠΡΕZΤ» σε -18,44% από την τιμή εκκίνησης της μετοχής της συνεδρίασης της 11.06.2021.
Η εν λόγω αλλαγή θα ισχύσει μόνο για τη συνεδρίαση της 11.06.2021.
Το ανώτατο όριο της μετοχής δεν θα μεταβληθεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.