ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
337 χιλιάδες κομμάτια σε 8 πακέτα έγιναν με το καλημέρα στον Τιτάνα, με την αγορά να διερευνά εκ νέου την περιοχή πάνω από τις 900 μονάδες, με κίνηση στις 904 και τζίρο στα 7 εκατ. Ευρώ.
Το κλίμα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια είναι θετικό, υποστηριζόμενο από τα εταιρικά αποτελέσματα, ενώ το ελληνικό 10ετές ενόψει της έκδοσης 2,5 δισ. Ευρώ 10ετούς ομολόγου, διαμορφώνεται στο 0,81%.
Το ενδιαφέρον και σήμερα στρέφεται σε μεμονωμένα χαρτιά. Αγοραστές βγαίνουν στον Μυτιληναίο και την Τέρνα Ενεργειακή. Η Μυτιληναίος, που ανακοινώνει νέες δουλειές στην πράσινη ενέργεια διεθνώς (σήμερα ανακοίνωσε ανάληψη έργου στο Ουζμπεκιστάν) έχει τεθεί στο focus των ξένων οίκων. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν επαφές της διοίκησης με την Μόργκαν Στάνλεϋ, με την αγορά να τιμολογεί το ενδεχόμενο νέας αναβάθμισης της μετοχής. Σημειώνεται ότι η Citigroup είχε δώσει τιμή στόχο 20 ευρώ πριν από δέκα μέρες.
Οι αγοραστές φάνηκε ότι επιστρέφουν και στην Τέρνα Ενεργειακή, η οποία «καθάρισε» από το Τέξας, γλιτώνοντας πάνω από 500 εκατ. Ευρώ από δάνεια, ενώ η ζημιά είναι μια κι έξω και δεν πρόκειται να επιβαρύνει περαιτέρω τα οικονομικά αποτελέσματα. Στα 15,25 ευρώ ενισχύεται ο Μυτιληναίος ΜΥΤΙΛ 0% 36,70 και πάνω από τα 12 ευρώ η Τέρνα Ενεργειακή ΤΕΝΕΡΓ -0,16% 19,32.
Από εκεί και πέρα αγορές στην Άλφα ΑΛΦΑ 0% 1,68 οδηγούν την μετοχή στο 1,12 ευρώ, μετά την αποκάλυψη ότι η Reggeborgh που απέκτησε την Ελλάκτωρ ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.
Κέρδη 1,24% για την ΓΕΚ/ΤΕΡΝΑ, στα 9,79 ευρώ, συσσώρευσης συνέχεια στη ζώνη των 9 ευρώ για τη ΔΕΗ, απώλειες στο 1,37 ευρώ η Ελλάκτωρ, ενώ αντιδρά η Eurobank πάνω από τα 79 λεπτά, με την ΕΤΕ να κινείται νευρικά στα 2,65 ευρώ.
Κέρδη 2,86% για την Reds και νέα υψηλά, σταθεροποιητικά στα 14,51 ευρώ η Μότορ Όιλ, στα 13,54 ευρώ ο ΟΠΑΠ, κέρδη σχεδόν 1% για τη Βιοχάλκο, απώλειες που οδηγούν στα 6,54 ευρώ τα ΕΛΠΕ και σε θετικό πρόσημο, με άνοδο 0,4% πέρασε ο ΟΤΕ.
Διαβάστε επίσης:
Reggeborgh Invest: Γιατί οι Ολλανδοί «καλοβλέπουν» την Alpha Bank – Οι πληροφορίες και το story
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιος ήταν ο Ματζίντ Χαντέμι που εξόντωσαν οι Ισραηλινοί τα ξημερώματα
- Άννα Βίσση: Τέλος στη συνεργασία της με τον Κάρλος Πέρεζ μετά από 11 χρόνια
- LANCASTER SUN PERFECT AIR SPF 50 DAILY INVISIBLE FLUID: Αόρατη αντηλιακή προστασία με ενισχυμένη κυτταρική επιδιόρθωση
- Bitcoin: Εκτινάχθηκε ξανά πάνω από τα $70.000 μετά την είδηση ότι το Ιράν επιδιώκει κατάπαυση του πυρός
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.