ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την έγκριση της Επιτροπής Ανταγωνισμού έλαβε η Motor Oil για την απόκτηση από την TEFORTO έξι εταιρειών οι οποίες διαθέτουν χαρτοφυλάκιο ένδεκα εν λειτουργία αιολικών πάρκων συνολικής δυναμικότητας 220 MW και ενός επιπλέον υπό κατασκευή αιολικού πάρκου δυναμικότητας 20 MW.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Motor Oil:
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. ανακοίνωσε σήμερα, σε συνέχεια σχετικής ανακοίνωσης της 31ης Μαρτίου 2021, ότι στις 14 Μαΐου 2021 εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού η απόκτηση από την TEFORTO HOLDINGS LIMITED* του συνόλου του μετοχικού κεφαλαίου έξι εταιρειών οι οποίες διαθέτουν χαρτοφυλάκιο ένδεκα εν λειτουργία αιολικών πάρκων συνολικής δυναμικότητας 220 MW και ενός επιπλέον υπό κατασκευή αιολικού πάρκου δυναμικότητας 20 MW.
Οι παραπάνω έξι εταιρείες διαθέτουν, εκτός από τα δώδεκα αιολικά πάρκα, χαρτοφυλάκιο αδειών προς ανάπτυξη συνολικής ισχύος 650 MW.
Η ολοκλήρωση της συναλλαγής ολοκληρώθηκε στις 17 Μαϊου 2021 με την καταβολή ποσού EUR 117,1 εκατ.
(*) Εταιρεία που διαχειρίζεται το χαρτοφυλάκιο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) του Ομίλου ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΗΠΑ: Νέες κυρώσεις κατά οκτώ ναυτιλιακών εταιρειών της Κούβας για τη μεταφορά πετρελαίου
- Με 700 εκατ. δολάρια η Alfa Laval εξαγόρασε την εταιρεία ναυτιλιακού λογισμικού NAVTOR
- Ποιοι δικαιούνται σταθερό επιτόκιο 3% στον Εξωδικαστικό και ποιοι μπαίνουν στις 120 δόσεις
- «Κουμπαράς» για παιδιά: Ποιοι δικαιούνται κρατική ενίσχυση και πώς συγκεντρώνονται 2.400 ευρώ τον χρόνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.