ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαμαράς: Το Ισραήλ να αναγνωρίσει και τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας
Στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων κατέθεσε ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.
Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook o Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρει:
«Ένα στεφάνι μνήμης από την Αθήνα που αγκάλιασε όσους ζήτησαν καταφύγιο μετά την τουρκική σφαγή και για τις 1.500.000 ψυχών που πνίγηκαν στο αίμα. 106 χρόνια μετά και αυτό που περιμένουμε όλοι οι λαοί, είναι η καθολική αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων, που αποκτά μεγαλύτερη αξία όταν γίνεται από τις χώρες που το μήνυμά τους ακούγεται δυνατά.»
Διαβάστε επίσης:
Οργισμένη αντίδραση από την Τουρκία – Αρνείται την Γενοκτονία των Αρμενίων
Τα «συγχαρητήρια» του πολιτικού κόσμου στον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Reuters: AI agents της OpenAI «χτύπησαν» το Hugging Face δύο μήνες πριν από τη μεγάλη κυβερνοεπίθεση
- Θεσσαλονίκη: Πυρκαγιά στο Κολχικό Λαγκαδά
- Αμερικανικά ομόλογα: «Παγωμένο» στο 5% το 10ετές ενόψει Fed – Πάνω από 90% οι πιθανότητες για αύξηση επιτοκίων
- ΗΠΑ: Άλμα 6,97% στα επιτόκια των στεγαστικών δανείων – Σε υψηλό έτους
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.