• Πολιτική

    Τα «συγχαρητήρια» του πολιτικού κόσμου στον «χρυσό» Λευτέρη Πετρούνια

    • NewsRoom


    Συγχαρητήρια για τη νέα διεθνή διάκριση του Λευτέρη Πετρούνια έδωσε μέσω ανάρτησης του στα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρει στην ανάρτηση του: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας με επιμονή και σκληρή δουλειά πέτυχε να επανέλθει στην κορυφή της Ευρώπης, κερδίζοντας το 5ο του χρυσό μετάλλιο. Τεράστια διάκριση για τον ελληνικό αθλητισμό, από έναν πραγματικά μεγάλο αθλητή και άνθρωπο. Θερμά συγχαρητήρια Λευτέρη, μας κάνεις περήφανους!».

    Και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση του πέμπτου χρυσού του μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης στην Ελβετία, τονίζοντας ότι χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους.

    Στην ανάρτηση της, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας αναφέρει: «Ο Ολυμπιονίκης και πολλές φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το πέμπτο χρυσό του μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στην Ελβετία. Θερμά συγχαρητήρια στον εξαιρετικό αθλητή μας, που χρόνια τώρα εξακολουθεί να μας κάνει υπερήφανους».

    «Συγχαρητήρια στον Λευτέρη Πετρούνια για την κατάκτηση της 1ης θέσης στους κρίκους, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βασιλείας, για 5η φορά στην καριέρα του» αναφέρει σε συγχαρητήριο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας.

    Διαβάστε επίσης:

    Λευτέρης Πετρούνιας: Κατέκτησε το 5ο του χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

    Στον τελικό του Barcelona Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς

    Ο Μπάιντεν αναγνώρισε τη Γενοκτονία των Αρμενίων: «Δεσμευόμαστε να αποτρέψουμε να επαναληφθεί μια τέτοια θηριωδία»



    ΣΧΟΛΙΑ