ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
14 πανίσχυρες οικογένειες της Ναυτιλίας, με συγγενικό δεσμό μεταξύ τους, κατέχουν πάνω από 2.000 πλοία
Σε κινήσεις ανακατανομής των θέσεων τους στις επιχειρήσεις του ομίλου Λασκαρίδη προχωρούν ο Πάνος και ο Θανάσης Λασκαρίδης, καθώς η σκυτάλη περνάει σταδιακά στη νέα γενιά της πανίσχυρης εφοπλιστικής και επιχειρηματικής οικογένειας με τις πολυσχιδείς δραστηριότητες.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζον Τέρι: Ο θρύλος της Τσέλσι αγοράζει άσημη αγγλική ομάδα με deal 16 εκατ. ευρώ
- CVC: Από μεμονωμένα deals σε «πλατφόρμα» 12,5 δισ. ευρώ – Το νέο μοντέλο που αλλάζει το business του αθλητισμού
- Νέα αιχμηρή επίθεση Τραμπ κατά του Πάπα Λέοντα – Ας του πει κάποιος ότι το Ιράν σκότωσε 42.000 άοπλους διαδηλωτές
- Κοινωνικός Τουρισμός: Νωρίτερα η εκκίνηση των 300.000 επιταγών – Οι περισσότερες παροχές και ο διευρυμένος αριθμός δικαιούχων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.