ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζεται η κόντρα Γεωργιάδη – ΠΑΣΟΚ: Καλό θα ήταν να διαβάσουν όλα τα επίσημα έγγραφα και όχι μόνον όσα τους εξυπηρετούν
Για την πορεία της πανδημίας στη χώρα και τις συγκεντρώσεις των τελευταίων ημερών μίλησε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
«Την ευθύνη των διαδηλώσεων την πήρε ο Τσίπρας, όταν κάθε μέρα το κόμμα του και βουλευτές του συμμετέχουν σε διαδηλώσεις ή όταν κάνει κάλεσμα σε πορεία όπως χθες», όπως σχολίασε μιλώντας στον ΣΚΑΪ 100,3 .
Τόνισε, δε, ότι οι πολιτικές δυνάμεις και κυρίως η αξιωματική αντιπολίτευση πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι αυτή την ώρα που γίνεται προσπάθεια για τον έλεγχο της πανδημίας οι καθημερινές διαδηλώσεις το μόνο που κάνουν είναι να διασπείρουν τον ίο.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε, επίσης, ότι αν η πανδημία καλπάζει το άνοιγμα της αγοράς αναβάλλεται, συμπληρώνοντας πως αν για τον Κουφοντίνα ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταστρέψει όλη την Ελλάδα να βγει και να μας το πει.
Γεωργιάδης για έκτακτη επιδότηση €3.000: Από την κρίση θα περάσουμε όλοι μαζί και δεν θα μείνει κανένας πίσω
Άδ. Γεωργιάδης: Με SMS και όχι click away το άνοιγμα του λιανεμπορίου στις 22 ή 29 Μαρτίου
Γεωργιάδης: Στόχος του νομοσχεδίου για τις δημόσιες συμβάσεις η ταχύτερη απορρόφηση ευρωπαϊκών πόρων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Ο δρόμος προς τα 55 ευρώ περνά από Αττική και Εγνατία Οδό
- Χρηματιστήριο: Κορυφώνονται οι επαφές για την εισαγωγή ναυτιλιακών, ετοιμάζεται IPO για 250-300 εκατ. ευρώ και το δέλεαρ των ομολογιακών
- Metlen: NBG Securities και Citi βλέπουν επιστροφή στην ανάπτυξη – Τιμές στόχοι έως 58 ευρώ
- Θα το απολαμβάνει και ο… Μαραντόνα από εκεί ψηλά! Επένδυση 200 εκατ. ευρώ για την ανακαίνιση του γηπέδου της Νάπολι
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.