• LIFE&STYLE

    Πέτρος Φιλιππίδης: Οι πρώτες καταγγελίες από Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη – Έρχονται άλλες 14

    • NewsRoom
    Πέτρος Φιλιππίδης

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ελένη Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, με επίσημη καταγγελία που κατέθεσαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).

    Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και στον χώρο του θεάματος, καθώς μετά τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη, αλλά και της Τζένης Μπότση, της Αγγελικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά κατά γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, ακόμα τρεις καταγγελίες έρχονται να προστεθούν κατά του Πέτρου Φιλιππίδη.

    Οι τρεις ηθοποιοί ζητούν τη διαγραφή του κωμικού από το ΣΕΗ, ενώ όπως αναφέρουν πληροφορίες ακόμα 14 γυναίκες σκοπεύουν να καταθέσουν επίσημη καταγγελία κατά του ίδιου ηθοποιού.

    Παράλληλα, μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Πασχάλης Τσαρούχας, ο οποίος έχει αναλάβει χρέη προέδρου στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του ΣΕΗ που συστάθηκε με αφορμή το «τσουνάμι» καταγγελιών, αποκάλυψε ότι το Σωματείο έχει δεχτεί περισσότερες από 1.000 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, που αφορούν δεκάδες άτομα.

    Ο παρουσιαστής του «Πρωινού», Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε, δε, ότι συνολικά 17 γυναίκες πηγαίνουν στον εισαγγελέα για να καταγγείλουν πασίγνωστο πρωταγωνιστή.

    Λίγες ώρες αργότερα, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μετέδωσε ότι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Ελένη Δροσάκη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καταγγέλλουν επίσημα τον Πέτρο Φιλιππίδη για σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής και αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς, οι οποίες προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους.

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» από το μεσημέρι της Τετάρτης, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε.

    Με ανακοίνωσή της η οικογένεια του ηθοποιού έκανε λόγο για «συμπτώματα εγκεφαλικού», ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε θωρακικό άλγος και μούδιασμα στο χέρι.

    Λίγα 24ωρα πριν, ο ηθοποιός διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του ζήτησε να μην εμπλακεί το όνομά του σε περιστατικά που, όπως τονίζει, ο ίδιος αγνοεί.

    Διαβάστε επίσης:

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι ανέβασε στα social media μετά την καταγγελία της συζύγου του

    Τζένη Μπότση: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την τραυματική της εμπειρία στη Σία Κοσιώνη (video)

    Πασχάλης Τσαρούχας: «Υπάρχουν πάνω από 1.000 καταγγελίες για παρενόχληση» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ