• LIFE&STYLE

    Πασχάλης Τσαρούχας: «Υπάρχουν πάνω από 1.000 καταγγελίες για παρενόχληση» (video)

    • NewsRoom

    Πασχάλης Τσαρούχας


    Περισσότερες από 1.000 καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών έχουν γίνει στο Πειθαρχικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), με πρόεδρο τον Πασχάλη Τσαρούχα.

    Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου μίλησε στο «Πρωινό» για τις καταγγελίες, που έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας στον χώρο του θεάτρου.

    Όπως αποκάλυψε υπάρχουν περισσότερες από 1.000 καταγγελίες και καθημερινά προστίθενται 3-4 ονόματα.

    Ειδικότερα, ο Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε: «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι έρχονται καθημερινά δεκάδες καταγγελίες! Είναι πάνω από 1.000 αυτή τη στιγμή.

    10 με 1 η ώρα είναι κάποιος από εμάς στο Πειθαρχικό στο Σωματείο. Η καταγγελία πρέπει να γίνεται έγγραφα. Λειτουργούν οι επιτροπές και με τους δικηγόρους και με τους ψυχολόγους για καθοδήγηση και στήριξη των φερόμενων ως θυμάτων. Από εκεί και πέρα να μη φοβούνται τα παιδιά να έρθουν, να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε.

    Κάθε μέρα προστίθενται καταγγελίες για 3-4 ακόμη. Το τελευταίο χρονικό διάστημα όλα αυτά, έχει ξεκινήσει μια έξαρση αιτημάτων από εχθές το βράδυ… Να έρθουν να μιλήσουν, είμαστε εδώ να τους βοηθήσουμε».

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

    Η Λυδία Σέρβου κατονομάζει τον μουσικοσυνθέτη που την κυνηγούσε γυμνός στα 15 της

    Παύλος Χαϊκάλης: «Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα με τις καταγγελίες» (video)



    ΣΧΟΛΙΑ