«Σήμερα 27 Ιανουαρίου τιμούμε τη μνήμη των θυμάτων του Ολοκαυτώματος που δολοφονήθηκαν από τους Ναζί κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τάσος Γαϊτάνης, για τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης των Θυμάτων του Ολοκαυτώματος.
«Τα θλιβερά και αποτρόπαια γεγονότα εκείνης της περιόδου θα πρέπει να αποτελέσουν για όλους μας το καλύτερο μάθημα ιστορικής μνήμης. Το καλύτερο αντίδοτο στον αντισημιτισμό, τη βία και τη μισαλλοδοξία είναι η ποιοτικότερη Παιδεία, το κράτος δικαίου και ο ορθός πολιτικός λόγος», τόνισε ο κ. Γαϊτάνης και πρόσθεσε:
«Η θωράκιση της Δημοκρατίας από τους υμνητές του φασισμού και του ναζισμού πρέπει να είναι διαρκής. Ο αγώνας είναι δύσκολος αλλά θα τον κερδίσουμε».
Διαβάστε ακόμη:
Άννα Διαμαντοπούλου: Στην τελική πεντάδα για την θέση του ΓΓ του ΟΟΣΑ
Σκέρτσος: Συνειδητά δεσμεύουμε και τη δεύτερη δόση για κάθε άτομο που εμβολιάζεται
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρυτανικές αρχές ΑΠΘ: Ίσως ήρθε τελικά η ώρα της ελεγχόμενης πρόσβασης στους χώρους του Πανεπιστημίου
- Καιρός: Μικρή πτώση της θερμοκρασίας – Τσικνοπέμπτη με βροχές
- Τηλεπικοινωνίες: Μάχη στο FTTH, η κόντρα των…τιτάνων και τα δεδομένα στην αγορά
- Τι αλλάζει στις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς: Η ψηφιακή εποχή της αναγκαστικής εκτέλεσης φέρνει ταχύτητα αλλά και προβληματισμούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.