ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξ αποστάσεως άρχισαν σήμερα το πρωί τα μαθήματα για τους μαθητές και τις μαθήτριες των Γυμνασίων και των Λυκείων.
Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συνεδριάσει η επιτροπή των ειδικών, προκειμένου να επανεξετάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα που θα έχουν προκύψει και να αποφανθεί για το εάν και πότε τα μαθήματα σε Γυμνάσια και Λύκεια θα συνεχιστούν δια ζώσης.
Υπενθυμίζεται ότι το Υπουργείο Παιδείας έχει αποφασίσει την επαναλειτουργία των δομών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και της Ειδικής Αγωγής δια ζώσης, από τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου, έπειτα από σχετική εισήγηση των ειδικών.
Οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στα εν λόγω σχολεία ανέλαβαν υπηρεσία από σήμερα.
Διαβάστε επίσης:
Έρχεται το «click & collect»: Αγορές – παραλαβές όλο το 24ωρο από καταστήματα
Άνοιγμα σχολείων: Πράσινο φως από τους λοιμωξιολόγους και για τις «κόκκινες» περιοχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουσκ: Η Πολωνία αντιμετωπίζει με σοβαρότητα την πυρηνική ασφάλεια – Απορρίπτουμε την παθητική στάση
- Παπαθανάσης: €10 εκατ. για την αποκατάσταση του διατηρητέου πρώην εργοστασίου Porcelana
- Το σοκ στις αγορές ενέργειας φέρνει σε αδιέξοδο την ναυσιπλοΐα – Στα 82 δολάρια το πετρέλαιο, 40% πάνω το αέριο
- Θεμιστοκλέους: «Άνοιξε η πλατφόρμα για 1.696 διορισμούς στο ΕΣΥ» – 8.000 προσλήψεις εντός του 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.