Για να μας βλέπεις πιο συχνά στα αποτελέσματα αναζήτησης Add mononews.gr on Google

Την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού αναμένεται να περάσουν την Πέμπτη οι δύο γιατροί που κατηγορούνται για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.

Συγκεκριμένα, το πρωί τις Πέμπτης η Ιωάννα Γάκα και ο Ηλίας Θεοδωρόπουλος αναμένεται να μεταφερθούν από την Ευελπίδων στις φυλακές. Την μεταγωγή των προσωρινά κρατούμενων, στο σωφρονιστικό κατάστημα, διέταξαν οι δικαστικές Αρχές.

1

Όπως αναφέρουν πληροφορίες εκδόθηκαν τα φυλακιστήρια για τους δύο γιατρούς σήμερα το μεσημέρι. Υπενθυμίζεται ότι είχαν κριθεί προφυλακιστέοι μετά τις μαραθώνιες απολογίες τους που ολοκληρώθηκαν τα ξημερώματα, έπειτα από 18 ώρες.

Οι δύο γιατροί κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο, ένα κατηγορητήριο που αναβαθμίστηκε από θανατηφόρα έκθεση.

Διαβάστε επίσης:

Υπόθεση Μαζωνάκη: Αυτοί είναι οι 5 έλεγχοι που έκανε η Επιτροπή Ελέγχου του ΙΣΑ στο ιατρείο

Γιωργος Μαζωνάκης: Με ποιο σκεπτικό οι 2 γιατροί βρίσκονται στη φυλακή

Μαζωνάκης: Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου για ΙΣΑ και δημόσιους φορείς για τους ελέγχους στο ιατρείο – Κατεπείγουσα έρευνα ζητά ο Εισαγγελέας