ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακυβέρνητο, λόγω μηχανικής βλάβης, πλέει δεξαμενόπλοιο σημαίας Μάλτας, στη θαλάσσια περιοχή 1,5 ναυτικό μίλι βορειοδυτικά του ακρωτηρίου Καφηρέα.
Στο δεξαμενόπλοιο, το οποίο είναι κενό φορτίου, επιβαίνουν 17 μέλη πλήρωμα και ένας επιβάτης. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι έντασης έως 4 μποφόρ.
Το δεξαμενόπλοιο είχε αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ελευσίνα. Στο σημείο έχουν σπεύσει δύο πλωτά του Λιμενικού και δύο παραπλέοντα πλοία.
Διαβάστε επίσης:
Καϋμενάκης-Μπάκος: Το δύσκολο ναυτιλιακό δάνειο, τα 320 εκατ. δολάρια και η Ελλάκτωρ
Νεώριο Σύρου: Τα μεγάλα οφέλη από το νέο Διεθνές Κέντρο Θαλάσσιας Τεχνολογίας και Καινοτομίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος αξιολόγησης υπηρεσιών της Δημόσιας Διοίκησης από τους πολίτες
- Εξάρθρωση κυκλώματος κοκαΐνης στην Αθήνα: Στα χέρια της ΕΛΑΣ πρώην ποδοσφαιριστής, αστυνομικός και Ειδικός Φρουρός
- Το σπίτι που ονειρεύεσαι, πιο κοντά από ποτέ με το Στεγαστικό δάνειο Πειραιώς «Σπίτι 25»
- Αγωγή Google κατά κινεζικού κυκλώματος χάκερ: «Προσπάθησαν να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα μέσω του Gemini AI»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.