ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Τα κομμωτήρια ανοίγουν για υπηρεσίες κόμμωσης, όχι για νύχια (δεν ανοίγουν αυτά τα καταστήματα)», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης απαντώντας σε ερωτήματα των πολιτών, σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού MEGA, σήμερα το απόγευμα.
Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε:
– «Πρακτικά παραμένει κλειστό ένα μαγαζί που θα ανοίξει αυτό το διάστημα».
– «Δεν υπάρχει περιορισμός στους υπαλλήλους που θα έχει ένα κατάστημα».
– «Όποιος δουλέψει βγαίνει από την αναστολή».
– «Δεν θα επιτρέπονται τα μετρητά, ο λόγος είναι απλός, θέλουμε να απαγορέψουμε την προσωπική επαφή».
– Απαντώντας σε τοποθετήσεις ότι με τις αποφάσεις της κυβέρνησης θα ωφεληθούν οι μεγάλοι και θα καταστραφούν οι μικροί, ο υπουργός ανέφερε: «Ο λόγος που επιτράπηκαν οι τηλεφωνικές παραγγελίες και η χρήση του P.O.S έξω από τα καταστήματα είναι για να βοηθήσουμε τη μικρή επιχείρηση που δεν έχει οργανωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα».
– «Τα κομμωτήρια ανοίγουν για υπηρεσίες κόμμωσης, όχι για νύχια (δεν ανοίγουν αυτά τα καταστήματα)».
– «Δεν μπορεί κάποιος να περάσει από το μαγαζί και να διαλέξει ένα ρούχο. Δεν είναι αυτή η διαδικασία που έχουμε θεσμοθετήσει. Δεν ανοίξαμε τη λιανική πώληση, εξαιτίας του φόβου ότι τα καταστήματα δεν θα τηρούν τα μέτρα και για την εικόνα του συνωστισμού στους δρόμους», εξήγησε.
– «Από δήμο σε δήμο μπορεί να μετακινηθεί ένας πολίτης, από περιφέρεια σε περιφέρεια δεν μπορεί».
Διαβάστε επίσης:
Αδ. Γεωργιάδης: Kλείνει η «πόρτα» σε παραβιάσεις του lockdown από μεγάλες εμπορικές αλυσίδες
Nίκος Παπαθανάσης: Πώς θα λειτουργήσουν κομμωτήρια και click away
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τροχαίο στη Ρουμανία: Σήμερα οι κηδείες των πέντε θυμάτων – Θετικά νέα για τον 20χρονο που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Τιμισοάρα
- Ένα (τεράστιο) Μουντιάλ των καινοτομιών, της τεχνολογίας και… του Τραμπ
- ΗΠΑ: Σε μερικό shutdown μετά τον συμβιβασμό με τους Δημοκρατικούς – Διαφωνία για την ICE
- Υπόθεση Έπσταιν: Δημοσιοποιήθηκαν νέες φωτογραφίες – Δείχνουν τον πρίγκιπα Άντριου πάνω από γυναίκα που είναι ξαπλωμένη στο πάτωμα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.