ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
111 νέα κρούσματα κορονοϊού από ένα σύνολο 2.111 εργαστηριακών διαγνώσεων εντοπίστηκαν στην Κύπρο το απόγευμα της Δευτέρας (9/11). Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 6.098.
Επιπρόσθετα, στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου νοσηλεύονται 68 άτομα θετικά στον ιό SARS-CoV-2, εκ των οποίων τα πέντε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.
Επιπλέον, στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύονται συνολικά εφτά ασθενείς, εκ των οποίων ο ένας εκτός αναπνευστήρα. Άλλα δέκα άτομα νοσηλεύονται σε θάλαμο COVID-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Διαβάστε επίσης:
Ρωσία: Οι πρώτες παρτίδες του εμβολίου Sputnik-V θα διατεθούν για τις ομάδες υψηλού κινδύνου
Μπουρλά (Pfizer): Η σημερινή είναι μία μεγάλη ημέρα για την επιστήμη και την ανθρωπότητα
Πάνω από 90% η αποτελεσματικότητα του εμβολίου των Pfizer – BioNTech για τον κορονοϊό
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βλάσης Φρυσίρας: «Ο χρόνος ήταν απλόχερος απέναντί μου»
- Τιμές ρεύματος: Μεγάλες αυξήσεις στα μπλε τιμολόγια-Ποια είναι τα φθηνότερα μπλε
- Βύρων Βασιλειάδης: Ναυπηγεί 14 πλοία με την Venergy Maritime και υλοποιεί μεγάλη επένδυση στην Αίγυπτο με την Antipollution
- Ο Χορός των Ρόδων στο Μονακό, τα Μπαλέτα της Γενεύης για «καλό σκοπό», η Ελληνίδα «Μις Μαρπλ» και η «Απαγωγή», «η Ζωή μας Καλά» από την Αϊνόλα Τερζοπούλου, η Ευρώπη Ασφαλιστική για τους συνεργάτες της και Πάσχα στην Αθήνα;
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.