ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το δεύτερο κύμα του κορονοϊού πλήττει και πάλι την Ευρώπη, προμηνύοντας ότι ο χειμώνας θα είναι και πάλι δύσκολος για την οικονομία. Η Ιταλία ήταν μία από τις χώρες, που κατέγραψαν τις μεγαλύτερες απώλειες. Παρόλα αυτά όμως, οι επιχειρηματίες επιστρατεύουν την ευρηματικότητα τους προκειμένουν να κρατήσουν σε λειτουργία τα μαγαζιά τους, ακόμα και τώρα που το ωράριο είναι μειωμένο. Μερικοί από αυτούς τα καταφέρνουν και δίνουν σε όλους τους υπόλοιπους ένα καλό παράδειγμα, προσαρμοστικότητας στις νέες συνθήκες.
Σύμφωνα με το BBC, οι υπεύθυνοι σε ένα παραδοσιακό εστιατόριο της Μπολόνια, δοκίμασαν έναν νέο εφευρετικό τρόπο προκειμένου να σώσουν την επιχείρηση τους, τώρα που το κρύο είναι πιο έντονο και δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσουν τα εξωτερικά τους τραπέζια. Γι’ αυτό, από εδώ και στο εξής αποφάσισαν να μη χρεώνουν τα πιάτα που υπάρχουν στο μενού αλλά το χρόνο παραμονής των πελατών στο εστιατόριο.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελβετικό Φράγκο: Τι θα γίνει με τους servicers και τα ακίνητα
- Το Αμπου Ντάμπι, είναι μια ονειρούπολη στην έρημο με θεματικά πάρκα και εμβληματικά κτίρια
- Τι θα γίνει σε Alpha, Πειραιώς, Εθνική, ΑΔΜΗΕ, ο πόλεμος στο Ελληνικό, η έφοδος του ΣΔΟΕ στις Σπέτσες, το ρωσικό του Αλαφούζου, ο Παπασταύρου και ο ΝΟΚ, το gala στο Λονδίνο, το lunch Μαρτίνου, η έκθεση της Σαλώμης και ένα hot quiz
- Παρίσι: Η ρητορική της ανοησίας
