ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βέλγιο: Ο αδελφός του βασιλιά Φελίπε, πρίγκιπας Λοράν, παραδέχθηκε πως συνάντησε 2 φορές τον Επστάιν
Η Βρετανία πρόκειται να αφαιρέσει σύντομα το Βέλγιο από τη λίστα των “ασφαλών” χωρών, ανέφερε ο δημοσιογράφος Καρλ Ντίνεν του δικτύου ITV μέσω του Twitter, σημειώνοντας ότι “επίκειται” αυτή η απόφαση.
Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι όσοι φτάνουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από το Βέλγιο θα πρέπει να μπαίνουν σε καραντίνα 14 ημερών.
Η Γαλλία και η Μάλτα θα παραμείνουν στη λίστα των “ασφαλών” χωρών, στην οποία πρόκειται να προστεθεί και η Πορτογαλία εντός των επόμενων εβδομάδων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αταλάντη Μαρτίνου: Ο Κωνσταντίνος Γιώτης με απαλό άγγιγμα
- ΑΔΜΗΕ: Αντίστροφη μέτρηση για την αύξηση κεφαλαίου 1 δις – Τα επόμενα βήματα
- Τριπλά κερδισμένοι AKTOR και Metlen από την είσοδό τους στον ΒΟΑΚ – Στο τιμόνι η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ
- Οι 3+1 απειλές σε τράπεζες και οικονομία από την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα δάνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.