ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Tούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν υποστήριξε πως οι ενέργειες της Αιγύπτου στη Λιβύη και η υποστήριξή της προς τις δυνάμεις του διοικητή Χαλίφα Χαφτάρ στην ανατολική Λιβύη είναι παράνομες.
Ο Ερντογάν απάντησε σε ερώτηση σχετικά με ενδεχόμενη επέμβαση της Αιγύπτου στη σύγκρουση στη Λιβύη, όπου η Άγκυρα βοήθησε την κυβέρνηση της Τρίπολης να υποχρεώσει τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (ΚΕΣ) του Χαφτάρ να εγκαταλείψει μια επίθεση που διεξήγε εναντίον της Τρίπολης.
Ο Aιγύπτιος πρόεδρος Αμπντέλ-Φατάχ αλ-Σίσι δήλωσε χθες, Πέμπτη, πως η Αίγυπτος δεν θα παραμείνει αδρανής μπροστά σε οποιαδήποτε άμεση απειλή κατά της αιγυπτιακής και της λιβυκής ασφάλειας, αφού βουλευτές σύμμαχοι του Χαφτάρ κάλεσαν το Κάιρο να επέμβει στρατιωτικά στον εμφύλιο πόλεμο που μαίνεται στη χώρα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζαχάροβα: Αποκάλεσε τον Καποδίστρια «Ρώσο πολιτικό», καμία αναφορά στην ελληνικότητά του
- Χρίστος Δήμας: Ο Μετροπόντικας «Αθηνά» της Γραμμής 4 του Μετρό ολοκλήρωσε τη διαδρομή του
- Αποστολάκη: «Όσα φέρεται να έκανε ο κ. Παναγόπουλος δεν θα μπορούσαν να έχουν συμβεί χωρίς κυβερνητική κάλυψη»
- Απίστευτος ο Παναγόπουλος: Δήλωσε πως έφτιαξε την πισίνα στην Αρκαδία για την σύζυγό του – Τι είχε αποκαλύψει η Απογευματινή το 2024 για την πολυτελή βίλα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.