Οι επιβλαβείς επιπτώσεις της ζάχαρης στην υγεία, αυξάνονται συνεχώς. Γι’ αυτό και όλο και περισσότεροι, προσπαθούν να την αποφύγουν κατά το μέγιστο δυνατό. Τα εμπορικά γλυκαντικά, περιέχουν επίσης διάφορα χημικά, τα οποία δεν είναι και τόσο “αθώα” για τον οργανισμό. Επομένως ποια μπορεί να είναι η λυση στο πρόβλημα; Η στροφή μας σε πιο φυσικές εναλλακτικές λύσεις. Μεταξύ των φυσικών γλυκαντικών, η ζάχαρη καρύδας έχει γίνει η πιο δημοφιλής.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αξιολόγηση του ΕΣΥ: Πόσα SMS θα σταλούν σήμερα – Η παρουσίαση στον πρωθυπουργό
- Ο αόρατος γίγαντας του real estate: Πώς ο Mr Zara χτίζει τη δική του, παγκόσμια αυτοκρατορία στα ακίνητα
- Ασφαλιστικές: Εντείνονται οι πιέσεις κατά των ιδιωτικών κλινικών για το κόστος υγείας
- Ο Τραμπ απειλεί, οι αγορές περιμένουν: Δασμοί, πληθωρισμός και τραπεζικά αποτελέσματα στο ραντάρ των επενδυτών
