ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συναγερμό έχει σημάνει η εξαφάνιση της διάσημης ηθοποιού Νάγια Ριβέρα, με τα χειρότερα σενάρια να την θέλουν να έχει χάσει τη ζωή της από πνιγμό
Η ηθοποιός Νάγια Ριβέρα, που έπαιξε τη Σαντάνα Λόπεζ στη γνωστή τηλεοπτική σειρά “Glee”, αγνοείται από χθες. Από την ώρα που έγινε γνωστή η εξαφάνισή της, εκφράζονται φόβοι ότι πνίγηκε στην λίμνη Πίρου της Καλιφόρνια, όπως ανακοίνωσαν οι αρχές.
Το γραφείο του Σερίφη στην Κομητεία Βεντούρα ανακοίνωσε αργά χθες ότι η αγνοούμενη είναι η Νάγια Ριβέρα και ότι η επιχείρηση έρευνας και διάσωσης θα συνεχιστεί το πρωί.
Η Ριβέρα, 33 ετών, είχε νοικιάσει μια βάρκα νωρίς το απόγευμα, μαζί με τον τετράχρονο γιο της, όπως μετάδωσε το CBS Los Angeles, επικαλούμενο το γραφείο του σερίφη. Το παιδί εντοπίστηκε μόνο του στη βάρκα περίπου τρεις ώρες αργότερα από άλλο σκάφος και φέρεται να είναι καλά στην υγεία του, σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Το αγόρι δήλωσε στους ερευνητές ότι ο ίδιος και η μητέρα του κολυμπούσαν αλλά ότι εκείνη ποτέ δεν επέστρεψε στη βάρκα, ανέφερε το συγκεκριμένο δίκτυο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Θετικά πρόσημα εν όψει των συνομιλιών ΗΠΑ και Ιράν – Στα 73 δολάρια το Brent
- Λαγκάρντ: Η Ευρώπη αντέχει καλύτερα τις κρίσεις – Πιο περιορισμένες οι επιπτώσεις στην οικονομία
- Δυτική Όχθη: Κοινή παρέμβαση Ελλάδας, Γαλλίας, Βρετανίας, Δανίας και Λετονίας στον ΟΗΕ – «Βαθιά ανησυχία» για τους ισραηλινούς εποικισμούς
- Μελόνι για Τραμπ: Οι ισχυρές σχέσεις βασίζονται στην ειλικρίνεια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.