• LIFE&STYLE

    Θρίλερ με την εξαφάνιση της Νάγια Ριβέρα: Εντοπίστηκε πτώμα στη λίμνη όπου χάθηκε η ηθοποιός

    • NewsRoom


    Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της ηθοποιού της επιτυχημένης σειράς Glee, Νάγια Ριβέρα, καθώς πριν λίγη ώρα εντοπίστηκε μία σωρός στη λίμνη όπου εξαφανίστηκε.

    Με ανάρτηση στον Twitter οι Αρχές της Βεντούρας γνωστοποίησαν πως «βρέθηκε ένα πτώμα στη λίμνη Πιρού σήμερα το πρωί. Η ανάσυρση βρίσκεται σε εξέλιξη. Θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου στις 2 μ.μ. στη λίμνη».

    Η 33χρονη ηθοποιός είχε νοικιάσει μια βάρκα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης μαζί με τον τετράχρονο γιο της. Όπως μετέδωσαν τα ξένα Μέσα για το χρονικό της εξαφάνισης της, η Νάγια βούτηξε για λίγο στη λίμνη αλλά δεν γύρισε ποτέ στη βάρκα. Το παιδί εντοπίστηκε μόνο του, περίπου τρεις ώρες αργότερα, από άλλο σκάφος. Από τότε οι πιθανότητες να είναι ζωντανή μειώνονται μέρα με την μέρα. Μάλιστα, το έργο των δυτών καθίσταται ιδιαίτερα δύσκολο λόγω των θολών νερών της λίμνης.

    Αργά το βράδυ της Κυριακής το γραφείο του σερίφη της Βεντούρα με ανάρτηση στο Twitter ανέφερε πως οι έρευνες για τη Νάγια Ριβέρα συνεχίζονται και το πλήρωμα των σκαφών εξακολουθεί να ερευνά τη λίμνη. Ωστόσο, ο ίδιος είχε αναφέρει πως εάν έχει πράγματι πνιγεί «η ανάσυρση του σώματος της είναι πάρα πολύ δύσκολη καθώς όσο βαθαίνει η λίμνη χάνουν την ορατότητα και το σώμα της μπορεί να έχει μπλεχτεί με φυτά και αντικείμενα στα βάθη της».

    View this post on Instagram

    Always bringing the 🌞

    A post shared by Naya Rivera (@nayarivera) on



    ΣΧΟΛΙΑ