• Κοινωνία

    Naya Rivera: Ποια η αιτία θανάτου της διάσημης ηθοποιού – Τι αναφέρει η ιατροδικαστική έκθεση

    Νάγια Ριβέρα


    Η λίμνη Πιρού έχει αποτελέσει τα τελευταία χρόνια τόπο πνιγμού για δεκάδες ανθρώπους

    Τραγικό τέλος βρήκε η διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιός Νάγια Ριβέρα την περασμένη εβδομάδα, όταν επισκέφθηκε, μαζί με τον 4χρονο γιο της την λίμνη Πιρού, προκειμένου να κολυμπήσουν.

    Για άγνωστα μέχρι στιγμής αίτια, η ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά Glee, αντιλήφθηκε, καθώς κολυμπούσε με τον γιο της ότι οι δυο τους κινδυνεύουν. Η ίδια κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια να ανεβάσει τον γιο της και πάλι στην βάρκα και το κατάφερε, δεν είχε όμως πλέον δυνάμεις να σώσει τον εαυτό της και έτσι, το βράδυ της Δευτέρας, οι τοπικές Αρχές που ερευνούσαν την υπόθεση εξαφάνισής της, εντόπισαν το άψυχο σώμα της μέσα στη λίμνη.

    Αμέσως, διενεργήθηκαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και εκδόθηκε το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με το οποίο αιτία θανάτου της άτυχης 33χρονης ηθοποιού είναι ο πνιγμός.

    Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα στο πόρισμα: «Δεδομένων των συνθηκών και των οπτικών χαρακτηριστικών το πτώμα που βρέθηκε ανήκει στη Naya Rivera και ταυτοποιήθηκε από τα οδοντιατρικά στοιχεία της. Σύμφωνα με τη νεκροψία, αιτία θανάτου είναι ο πνιγμός. Δεν βρέθηκαν σημάδια από τραυματισμούς, ούτε αλκοόλ στον οργανισμό της. Αναμένεται η τοξικολογική εξέταση».

    Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, ο σερίφης που ανέλαβε την υπόθεση δήλωσε: «Πιστεύουμε ότι ήταν απόγευμα όταν βούτηξε για να κολυμπήσει και τότε το σκάφος άρχισε να παρασύρεται από το ρεύμα… συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια. Ο γιος της περιέγραψε ότι η Νάγια τον βοήθησε να μπει στο σκάφος, τον έσπρωξε από πίσω για να μπει μέσα. Γύρισε πίσω να κοιτάξει και την είδε να εξαφανίζεται από την επιφάνεια του νερού», είπε ο σερίφης στη συνέντευξη Τύπου.



    ΣΧΟΛΙΑ