ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η βρετανική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους ΕasyJet δήλωσε ότι 727 από τους πιλότους της στο Ηνωμένο Βασίλειο διατρέχουν κίνδυνο απολύσεως, αριθμός που ισοδυναμεί με το ένα τρίτο περίπου των πιλότων της στη χώρα, σύμφωνα με την ένωση πιλότων της Βρετανίας (BALPA).
Η αεροπορική εταιρεία προτείνει να κλείσει βάσεις στα αεροδρόμια Stansted και Southend του Λονδίνου και στο Newcastle στη βορειοανατολική Αγγλία, δήλωσε η BALPA, προσθέτοντας ότι συγκλονίστηκε από το εύρος των περικοπών θέσεων εργασίας.
Η EasyJet είπε τον Μάιο ότι έπρεπε να μειώσει 4.500 θέσεις εργασίας για να παραμείνει ανταγωνιστική αφού η πανδημία του κορονοϊού προκάλεσε πτώση στην ταξιδιωτική αγορά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Θεσσαλονίκη: Προσωρινή αναστολή λειτουργίας του μετρό για τεχνικούς λόγους
- Πετρέλαιο: Ο OPEC+ ανοίγει ξανά τις στρόφιγγες – Κατ’ αρχήν συμφωνία για αύξηση παραγωγής τον Οκτώβριο
- Ο Μέγας Αλέξανδρος στον Μεσαίωνα – Αντιμέτωπος με δράκους, μονόκερους και γίγαντες
- Η αρχή του τέλους για την προσωπική διαφορά – Σε δυο δόσεις με πλήρη κατάργηση το 2027
