ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σημαντική πτώση κατέγραψαν οι πωλήσεις της εταιρείας κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους, εξέλιξη που αποδίδεται κυρίως στην πανδημία του κορονοϊού, που κράτησε κλειστά τα καταστήματα για ένα αρκετά μεγάλο διάστημα
Κατά 50% υποχώρησαν οι πωλήσεις της σουηδικής εταιρείας ρούχων Hennes & Mauritz το δεύτερο τρίμηνο του έτους χρήσης, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό.
Ωστόσο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το MarketWatch, η πτώση ήταν μικρότερη από αυτή που αναμενόταν, καθώς οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί λόγω κορονοϊού άρχισαν σταδιακά να χαλαρώνουν σε πολλές αγορές και τα καταστήματά της ανέβασαν ξανά ρολά.
Οι πωλήσεις για τους τρεις μήνες που ολοκληρώθηκαν στις 31 Μαΐου υποχώρησαν στα 28,66 δισ. σουηδικές κορώνες (3,07 δισ. δολάρια), την ώρα που δημοσκόπηση του FactSet ανέμενε 27,7 δισ. κορώνες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Rontis: Η επένδυση των 180 εκατ. για τα φάρμακα, την επέκταση στη Λάρισα και τη νέα μονάδα στην Κοζάνη
- Γιατί είναι happy οι μέτοχοι της Star Bulk, το κρίσιμο 48ωρο των μετοχών, ο σασμός του Πιερρ, πού πάει ο Μεγάλου, η υπόσχεση Βρεττού, οι νέες business της Μιλένας Παππά, η επιστροφή του consigliere Νικηφοράκη στον ΚΜ, οι αμαζόνες του Άδωνι και τα Chanel της Δάφνης
- Τα δεκαχίλιαρα της Νίκης Κεραμέως
- Σπυρίδων Παπαγεωργίου (Γ.Γ Προστασίας Κρίσιμων Οντοτήτων ): Σε 10 μήνες τα σχέδια ανθεκτικότητας – Η νέα εθνική πλατφόρμα και τα antidrones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.