ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μελισσανίδης και η Naftemporiki TV, το άγριο βρίσιμο στον Παπαδρόσο, η αγωνία της Σούζη, η επιστροφή των Dragons και μια δημοσιογραφική κόντρα
Σε πένθος έχει βυθιστεί ο Γιώργος Μαυρίδης, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 39 ετών, ο γνωστός tattoo artist από τη Θεσσαλονίκη και στενός του φίλος, Δημήτρης Ντέλος.
Με μια κοινή τους φωτογραφία και ένα συγκινητικό κείμενο, ο Γιώργος Μαυρίδης αποχαιρέτησε τον καλό του φίλο.
«Πριν 25 χρόνια με ρώτησες. ‘Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε;’
‘Ούτε βήμα πίσω μικρέ’.
Και μεγαλώσαμε όπως το νερό στο ποτάμι που δεν γυρίζει πίσω. Γίναμε διάφανοι, κρυστάλλινοι με ορμή, ξεπερνούσαμε τα εμπόδια σαν ‘ναι παιχνιδάκια. Σπάσαμε τα φρένα και μείναμε παιδιά.
Ώσπου μια μέρα έγινες φωτιά. Η φλόγα σου έκαιγε τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σε πλησιάσω. Μικρέ δεν μπορώ να σβήσω την φωτιά, με καις, δεν μπορώ να σε ακουμπήσω βοήθησε με.
Βούτα να ξαναγίνουμε νερό. Μα κάθε φορά που γινόσουν νερό ήσουν πιο ζεστός και πιο ζεστός, μέχρι που έγινες λάβα. Την λάβα δεν την ακουμπάς μικρέ, καίει τα πάντα στο πέρασμα της.
Και τώρα τι κάνουμε δάσκαλε; Δεν ξέρω μικρέ, λύγισα… Συγγνώμη.
Καλό ταξίδι γιε μου, καλό ταξίδι Μιμάκο!»
Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ε. Αγαπηδάκη: Πότε θα διακόπτεται η δωρεάν χορήγηση φαρμάκων για την παχυσαρκία – Ο ειδικός με τον ρόλο – «κλειδί»
- Ανάλυση mononews: Γιατί η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ είναι hot – Τιμή στόχος στα 26,08 ευρώ
- Στέφανος και Ζωή στο θέαμα της Δημοκρατίας
- Νατάσα Πασχάλη (Eurobank) στο mononews: Ετσι καταφέραμε να κάνουμε πράξη το Brain ReGain και να κτίσουμε το προσωπικό του μέλλοντος
