ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον «αέρα» το Mega News, έρχεται το Athletico, γιατί δεν πουλάει ο Ιβάν, νέες συνεργασίες για Κοκλώνη και 2 δημοσιογράφοι γίνονται… ηθοποιοί
H Ελένη Ράντου περιέγραψε τα συναισθήματα και τις σκέψεις της για τη σιωπή στο χώρο του θεάτρου αυτήν την δύσκολη περίοδο με την καραντίνα και τον κορoνοϊό.
Διαβάστε όσα έγραψε:
«Και τελικά η ζωή συνεχίζεται χωρίς εμάς. Η στιγμή μας αποφεύγει. Είμαστε συνώνυμο του Μαζί της αγκαλιάς των σταγονιδίων που προκαλεί το γέλιο η το κλάμα σας. Φέρνουμε τον κόσμο κοντά. Να ακουμπάει ο ένας στον άλλον. Κι αυτό δεν επιτρέπεται στην παρούσα συνθήκη. Είμαστε μ’ έναν τρόπο τρομοκράτες. Σπέρνουμε τρόμο με την μεταδοτικότητα της τέχνης μας. Αρα προσωρινά – εκτός λειτουργίας και σε αναγκαστική επ αόριστον άδεια άνευ αποδοχών. Κι αφού δυο πράγματα αγάπησα το θέατρο και τα ταξίδια… νιώθω ν απαγορεύομαι ως είδος. Απειλώ τη δημόσια υγεία. Προσωρινά- για πόσο άραγε; Κλειστή».
https://www.facebook.com/35064893455/photos/a.10153019601588456/10157150131673456/?type=3&theater
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φωτιά τώρα στη Νέα Καλλικράτεια Χαλκιδικής – Μήνυμα από το 112
- Σπάτα: Οριοθετήθηκε η φωτιά – Είχε σταλεί μήνυμα από το 112 (Βίντεο)
- Μαρίν Λεπέν: Έρχεται η ώρα της κρίσης στο εφετείο – Παίζεται η υποψηφιότητά της για το 2027
- «La Casa de NN Hellas»: Πώς η Μιχάλη βγάζει super κέρδη από τις αυξήσεις στα ασφάλιστρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.