ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι τρεις κατασκευάστριες εταιρείες, στις οποίες το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου απηύθυνε πρόσκληση για την υποβολή προσφορών για τα κλειστά κέντρα, επιλέχθηκαν ως ανάδοχοι, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου που αναρτήθηκε πριν από λίγο στη Διαύγεια.
Συγκεκριμένα, η εταιρεία ΑΚΤΩΡ ΑΕ αναλαμβάνει το έργο των προπαρασκευαστικών εργασιών περίφραξης και καθαρισμού της έκτασης που επιτάχθηκε στη Λέσβο αντί του συνολικού ποσού των 854.390 ευρώ. Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε. είναι ο ανάδοχος για το ίδιο έργο στη Χίο, αντί του συνολικού ποσού του 1.031.398 ευρώ. Τέλος, στη Σάμο το έργο αναλαμβάνει η εταιρεία ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. αντί του συνολικού ποσού των 947.651 ευρώ.
Μεταξύ του υπουργείου και των αναδόχων θα υπογραφεί συμφωνητικό ανάθεσης μετά την ολοκλήρωση του προσυμβατικού ελέγχου νομιμότητας και την υποβολή εγγύησης καλής εκτέλεσης του έργου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τασούλας: Ο Π. Μολυβιάτης υπήρξε ένας ευπατρίδης της δημόσιας ζωής που μας αφήνει ένα σπάνιο παράδειγμα υψηλού ήθους και σεμνού πατριωτισμού
- Ο στρατός του Λιβάνου λέει ότι η Χαμάς παρέδωσε ύποπτο για τις εκτοξεύσεις πυραύλων προς το Ισραήλ
- Ώρα αποφάσεων στο Ισραήλ – Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας
- Παυλόπουλος για Μολυβιάτη: Υπερασπίστηκε στο ακέραιο τα εθνικά μας θέματα σε όλες τις κρίσιμες στιγμές.
